Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, August 18, 2007

Anoppi 80 v

Nyt on sitten juhlittu Anopin syntymäpäivä oikein kunnolla! Eilen lapsenlapset kidnappasivat hänet ja veivät keilaamaan. Edellisestä käynnistä keilahalliin oli kuulema n. 20 vuotta.... Pitää varmaan mainita heti alkuun, että Anoppi on oikea teräsmummu, iästään huolimatta hän päihittää ison kasan nuorempia. Hän ei halunnut mitään tavaroita lahjaksi, joten lapsenlapset antoivat elämyksen. Oli ollut hauskaa!
Tänään vietimme sitten enemmän perinteisiä juhlia vanhimman lankoni luona: tapasimme nyyttikestien merkeissä vain lapset perheineen, grillasimme ja seurustelimme. Se oli hänen oma toivomuksensa. Viime viikonloppuna hän tapasi molemmat sisaruksensa, jotka asuvat Skånessa. Ilmatkin suosivat, söimme ulkona ja juuri kun jälkiruokakahvit oli juotu, tuli sadekuuro, joka kuitenkin meni nopeasti ohi. Nyt paistaa taas aurinko lähes pilvettömältä taivaalta.

Kukkasia virkkailen silloin tällöin kuin ohimennen, olisiko niitä jo 12 valmiina. Huominen päivä on tarkoitus pyhittää puutarhatöihin ja maanantaina otan vapaapäivän, kun Poika täyttää 16 vuotta.

1 Comments:

  • Todella ihanalta kuulostavat nuo juhlat :)

    By Anonymous Anonymous, at 10:30 AM  

Post a Comment

<< Home