Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, August 17, 2007

Muita kukkia.... Andra blommor....

Olin säästänyt siemeniä viime kesältä pieneen purkkiin eikä ollut aavistustakaan mitä kukkia ne olivat. Ilmeisesti jotain kauniita, joista pidin, koska olin ne säästänyt. Laitoin siemenet multaan ja tältä näytti ruukku n. kuukausi sitten.
Jag hade sparat frön från förra året i en liten ask och jag hade ingen aning vad det skulle bli för blommor. Förmodligen några vackra i och med att jag sparat fröna. Jag sådde som i en urna och så här såg det ut för ca en månad sedan.

Alkuviikosta aukesivat sitten kukat. I början av veckan öppnade sig knopparna.


En vieläkään muista mitä nämä ovat, mutta hyvin onnistuin. Kauniita! Jag vet fortfarande inte vad dessa är för något men jag tycker att jag lyckades bra. De är jättevackra!

Vihdoinkin perjantai-ilta! Äntligen fredagkväll!


5 Comments:

 • Rentouttavaa viikonloppua, on se töihin paluu varmasti outoa pitkän vapaan jälkeen.

  By Anonymous Anonymous, at 12:21 PM  

 • Kauniita kukkasia, en nyt muista minäkään noiden nimeä. Pitäisi katsella kukkakirjoistani. Jäi nyt vaivaamaan :D

  Meillä täytyy kyllä vielä tyttärelle vihjaista silittämisistä. Tänä kesänä jäivät enempi hänen töikseen.

  By Anonymous Anonymous, at 1:32 PM  

 • näyttäisivät malvalta.. mutta voin olla väärässäkin.
  No minäkin lähden ensi viikolla takaisin sorvin ääreen.

  By Blogger muoriska, at 4:31 PM  

 • Mukavaa kuulla, että olet päässyt noin kivasti töiden alkuun, lohduttaa minuakin, omasta puolen vuoden vapaastani on jäljellä enää 2 viikko. En viitsinyt enää ottaa vuosilomaa perään, pidän sitten niitä syksyllä, joulun aikoihin ja keväällä.
  Kiva, kun olet kuitenkin ehtinyt myös päivittämään blogia. Kirjoitata aina niin hyvätuulista tekstiä. Sinunkin blogisi avaan aina ensimmäisten joukossa blogilistalla, vaikka kommentteja ei tule usein kirjoitettua.
  Tuosta kukasta vielä: se näytää tosiaan malvalta tai olisko sellaista kukkaa kuin kesämalvikki tai kesämalva, varmaan tuo ensimmäinen ainakin on ostettavissa kaupan siemenpusseissa.

  By Blogger Tellu-Tellervo, at 10:47 PM  

 • Malvan kukka se on. Ollaan mummolassa ja isännän Jukka-eno, joka on oikea puutarha ekspertti, vahvisti tuon minun ja muiden epäilyksen.
  Mukavaa viikonloppua.

  By Anonymous Anonymous, at 4:46 AM  

Post a Comment

<< Home