Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, August 03, 2007

Ostoksilla

Työpaikkani lähellä on laadukas kirpputori, jossa menin käymään heti ensimmäisenä työpäivänä. Mukaan pääsi paksu kansio, joka oli yksi neljän osan sarjasta. Toiset kansiot sisälsivät kankaan- ja matonkudontaa, ompelua ja nypläystä.


Sisäkannessa on selvät ohjeet ja merkinnät tärkeimmistä neulomiseen ja virkkaamiseen liittyvistä asioista.

Kaikki mallit eivät ole ajankohtaisia, mutta perusmalleja löytyy niin paljon, että kelpuutin kansion omaan pikku kotikirjastooni. Kansion hinta SEK 45!


Toisena työpäivänä kävin sitten lähellä sijaitsevassa Suomalaisessa kirjakaupassa Famulta saamani vinkin innoittamana. Mary Oljen vihkoset olivat kuitenkin loppuunmyytyjä, mutta löysin toisen kivan kirjan.

Ensi vuoden kalenterit olivat juuri saapuneet, olivat vielä pahvilaatikoissa lattialla, mutta tarkka silmäni löysi tämän ihanuuden. Tuli ihan lapsuus mieleen!

Eilisiltana oli tyttöjen ensimmäinen jalkapallo-ottelu korjaamissani pelipaidoissa. Voitto tuli ja sain kovasti kiitosta ja kehuja siististä työstäni. Nimilappu oli kuulema piste i:n päälle ja kiva yksityiskohta, jota ei millään muulla joukkueella ole. Kaiken lisäksi treenaaja oli sopinut miesten paitojen palkkion suuruuden: 2000 kr 30 paitaa!! Olin yllättynyt ja iloinen ja suostuin ilman muuta korjaamaan myös ne. Mutta niihin ei sitten saa laittaa "logoa", ei kuulema sovi tyyliin....

1 Comments:

  • Oletpa aarteita löytänyt.Mary Oljet taittiin myydä Vammalan kirjapäivillä loppuun!-Taas niin nostalginen tuo Rudolf Koivu-kalenteri.Meillä täällä Vammalassa,joka on ollut vuosia RK:n kotikaupunki,toimii yhdistys nimeltä "Rudolf Koivun ystävät".Heillä on monenlaista RK-aineistoa myynnissä.-Toivotan Sinulle kalo mina eli hyvää uutta kuukautta,elokuuta ja ennenkaikkea voimia ja työniloa.

    By Anonymous Anonymous, at 1:57 AM  

Post a Comment

<< Home