Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, July 23, 2007

Suomentuliaisia

Laitan nyt kuitenkin ensiksi paremman kuvan puuvillatakistani, jonka kanssa tuskailin pari viikkoa sitten. Otin kuvan itse "käsivarrenpituus" -tekniikalla ja onnistuin omasta mielestäni aika hyvin! Takkiin olen nyt todella tyytyväinen, kannatti purkaa ja tehdä uusiksi. Se on myös uskomattoman lämmin (fifty-fifty villaa ja puuvillaa).Ja sitten asiaan. Käsityörintamalla Suomentuliaiset jäivät aika vähäisiksi, mutta tässä pätee laatu ennen määrää. Nämä Maddaleenalta tilaamani puikot ja koukut olivat jo odottamassa tuloani. Nyt löytyy puikkoja ja koukkuja joka kokoa!


Uusimman Novitan nappasin mukaan ja olen samaa mieltä monen muun lukijan kanssa: kovin oli harmaata luettavaa, en innostunut oikein mistään. Lankojen kohdalla pidin pääni kylmänä ja mukaan pääsivät ainoastaan Novitan uusi Kuura harmaasävyisenä (olisiko lehdellä ollut sittenkin vaikutusta värivalintaan?) ja Aino luumunpunaisena. Viimemainitusta aion tehdä talveksi töihin lyhyen villatakin. Ainosta olen tehnyt aikaisemmin kaksi niskaneliötä ja ihastuin siihen jo silloin.

Mummi oli tilannut kokeeksi ET-lehden ja sai eka numeron viime viikolla. Siinä numerossa oli se virkattu laukku, joka kummittelee joka toisessa blogissa, varsinkin Virkkausringissä. Kivannäköinen malli ja ilmeisesti toimiva laukku, joten pyysin Mummia lähettämään mallin, kunhan on itse lukenut lehden ensin rauhassa.

Oman panokseni Virkkausringin tempaukseen löytyy tuosta linkistä vähän ylempänä, joten en sitä toista tähän enää. Lomalla virkkasin suorakulmaista huivia salomoninsolmuilla, mutta hapsut puuttuvat vielä.

Flunssa alkaa vihdoin ja viimein hellittää! Eilen leivoin jopa pullaa sadepäivän ja varsinkin lasten piristykseksi. Mummin luona he saivat sekä vastaleivottuja korvapuusteja, lettuja että pannaria lähes joka päivä ja alkoivat toivoa samaa palvelua kotona....6 Comments:

 • Neuletakkisi on hyvin onnistunut ja kaunis!

  By Anonymous kangaskasa, at 2:13 AM  

 • Hei sinä ystäväni, täällä toinen kesä flunssainen. Menevätkö meidän flunssatkin aina yhteen. Minulla alkoi viime torstaina ja ehkä nyt on jo hiukan parempi, mutta vielä kuluu Buranaa.
  Tämä viikko on sunnuntaihin asti ensin sairaslomaa ja sitten vapaata. Josko siinä topiuisin. Pikaisesti lukaisin kuulumisesi.
  Virkatun laukun ohjeen voisin skannata sinulle, minulla on työpaikan lehti vielä kotona, juuri samaisen ohjeen takia.

  Minä en ole vielä nähnyt kaupassa syksyn Novitan lankoja. Johuisikohan siitä että olin 8 päivää pois ihmisten ilmoilta?

  By Anonymous seijap, at 2:16 AM  

 • Kaunis neuletakki :)

  By Anonymous möhönasu, at 3:29 AM  

 • Todella kaunis takki.
  Hauska reunus röyhelö.

  By Anonymous upa, at 7:33 AM  

 • Mukavannäköinen tuli neuletakistasi.

  By Anonymous Päivi, at 8:05 AM  

 • Neuletakki näyttää tosi sievältä! Kiva varmasti, että oli puikkoja ja koukkuja odottamassa :)

  By Anonymous Riikka, at 1:58 PM  

Post a Comment

<< Home