Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, July 11, 2007

50+

Olemme siinä elämänvaiheessa, että sekä sukulaiset, ystävät, tutut että kylänmiehet täyttävät pyöreitä - suurin osa 50. Tänään lähdemme juhlimaan yhtä 50-vuotiasta, ystäväporukalla olemme ostaneet hänelle kunnon grillin. Mikäs sen sopivampaa kuin antaa myös huovutetut grillihanskat?
Vi har kommit till det skedet i livet att många av släkten, vänner, bekanta och en massa andra flyller jämnt - de flesta 50. I dag skall vi till öppet hus hos en 50-åring och har köpt tillsammans med kompisgänget en ordentlig grill till honom. Jag tycker att han skall även ha ett par tovade grillvantar.

Puuvillatakkini on lähes valmis, olen höyryttänyt ja kasannut kaikki osat, mutta haluaisin vielä jonkinlaisen reunuksen eteen. Mallissa on vain yksi nappi kiinnityksenä, se tuntuu hieman alastomalta. Kuva tulee vasta kun se on täysin valmis.
Bomullskoftan är så gott som klar, men jag vill ha någonting mera till framkanten. Enligt mönstret skall det bara finnas en knapp, men det känns litet naket. Publicerar bilden först när den är helt klar.

5 Comments:

 • Mukavan näköiset grillihanskat, vaikka en kyllä malttaisi käyttää...
  Onko sinulla vinkata hyviä lanka-, helmi- tai kangaskauppoja Tukholmassa, tai millaisilta sivuilta löytäisin tietoa? Kiitos etukäteen, jos ehdit jotain vinkata.

  By Anonymous Päivi§, at 9:56 AM  

 • Kiitos Tuuli nyt viimeksi verkkokassikommentistasi.Ansku ehdotti isännän kassiin paria silakkaa virkattavaksi.Eikö olekin ideaa?- Kommentoit aikaisemmin Vammalan Vanhan kirjallisuuden päiviltä löytämääni Mary Oljen kirjaa.Etpä arvaakaan kenen pöydästä sen bongasin.Sen pöydän yläpuolella luki:Suomalainen Kirjakauppa AB,Birkgatan21,11336 Stockholm!! Taitaa olla Sinullekin tuttu paikka.Myyjä kertoi,että jotain saattoi jäädä vielä kotiinkin....--Grillihanskasi ovat todella fiinit.Kelpaa antaa lahjaksi.Minulla on sellainen mieli,että käsityön tekijän tulisikin antaa lähinnä oman käden tuotetta lahjaksi.-Mukavaa jatkoa kesääsi.

  By Anonymous framu, at 12:55 PM  

 • Kiitos Tuuli, oli tosi paljon apua. Matka on varattu tiistaille ja meillä on kaksi päivää aikaa kierrellä Tukholmassa. Viimeksi olimme siellä perheen kanssa 10 vuotta sitten kuopuksen ollessa 2-vuotias, joten on taas korkea aika poiketa läntisessä naapurissa.

  By Anonymous Päivi, at 5:40 AM  

 • Kiva, lämmin ja pehmoinen lisälahja grillin mukaan. Minä hain tänään sitä Steppi-lankaa, josta ajattelin tehdä 50-vuotta täyttävälle pariskunnalle sukat. Miehellä vaan on isoin jalka, jonka koskaan olen nähnyt ;)
  Sukkien joukkoon pitää sitten keksiä jotain mukavaa tekstiä.

  By Anonymous Tellu-Tellervo, at 10:42 AM  

 • Omaperäinen idea! Hienon näköiset grillihanskat!

  By Anonymous Riikka, at 5:50 AM  

Post a Comment

<< Home