Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, July 06, 2007

Kesäisiä sukkia - Somriga strumpor

Olen minä muutakin tehnyt kuin tapellut etanoiden kanssa. Tässä todistusaineistoa:
Jag har även gjort annat än ägnat mig åt snigeljakt. Här bevismaterial:

Novita Valoville ja Valoanni. Annit (punaiset) ovat kärjestä kantapäähän ja Villet perinteisellä tavalla varresta aloitus. Tytär adoptoi nämä heti.
Garn Novitas Valoville och Valoanni. Anni (neonrosa) är stickade från tå till topp och Ville (gula) traditionellt från topp till tå. Dottern adopterade dessa på en gång.

Seuraava pari sekoitus Annia ja Villeä ja pätkävärjättyä vyötteetöntä akryylia.
Nästa par blandning mellan Anni och Ville och multifärgat acryl utan banderoll.


Viimeinen pari (uunista ulos!) Samosta ja Samos Lollipop. Hieman liian paksua, mutta mukavan pehmoista ja kauniit värit. Lollipop on todella sopiva nimi pätkävärjätylle! Näyttää ihan karkilta! Sista paret ut är stickade med Novita Samos och Samos Lollipop. Lollipop är riktigt passande namn för det multifärgade garnet! Ser precis ut som godis!

Tänään juhlimme Miehen syntymäpäivää, meillähän on vain vajaa viikko ikäeroa, minä olen vanhempi ja saan siis päättää tärkeimmistä asioista tässä perheessä (= toiveajattelua?). Jos ilmat sallivat, lähdemme pikinikille läheiselle luonnonsuojelualueelle.
Idag firar vi Pappamannen som fyller år, vi har ju knappt en vecka mellan oss åldersmässigt. Jag är äldre och tror och hoppas att jag har bestämmanderätt på min sida gällande viktiga saker i den här familjen (= önsketänkande?). Blir det fint väder så gör vi piknik i naturskyddsområdet, som ligger i närheten av oss.

4 Comments:

 • Tässä myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut sinulle. Onpa hyvä juttu, että olet vanhempi ja saat päättää asioista...ymmärsinköhän nyt oikein ;)
  Kait ne silti varmaan yhdessä päätetään?
  Mukavia sukkia olet kutonut. Mahtaako nuo valolangat hohtaa niin paljon, että mieskin löytäisi itse sukkansa korista?

  By Anonymous Anonymous, at 4:02 PM  

 • Kiitos vierailusta. Itse kuulut vakkariblogeihini, vähemmän vain on tullut kommentoitua. Onnea myös syntymäpäivän johdosta. Minullekin tuli mieleen Nelmin tavoin, että sukat kenties löytyisivät helpommin, jos ne olisivat noin pirteän värisiä.

  By Anonymous Anonymous, at 10:02 PM  

 • Tulemme Tukholmaan maanantaina 16.7. ja nousemme illalla koti-laivaan. Vilkutan sinulle!!

  By Anonymous Anonymous, at 2:36 AM  

 • Onpa kauniin kesäisiä sukkatöppösiä!

  By Anonymous Anonymous, at 9:07 AM  

Post a Comment

<< Home