Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, July 07, 2007

Taas on .....

.... yhdet syntymäpäivät vietetty, ollaan Miehen kanssa jälleen samanikäisiä ja tasa-arvoisia..... Piknikistä luonnonhelmassa ei tullut mitään uhkaavien sadekuurojen takia, joten katoin lounaan terassille katon alle piknikin tapaan. Tarjolla oli kertakäyttölautasilta perunasalaattia, grillattua broileria ja kylkiluita, patonkia ja juustoa, termoksessa kahvit. Söimme myös mansikoita vaniljajäätelön kera, tämä ei olisi onnistunut tavallisella piknikillä. Anoppi oli ainoa vieras tällä kertaa. Pelasimme korttia pitkästä aikaa ja myös nuoriso viihtyi (heistä ei kumpikaan halunnut lähteä piknikille ja toivoi sadetta, mutta kohteliaina lapsina eivät sitä halunneet isälleen paljastaa!!).

Nämä takiaiset kävin poimimassa läheiseltä niityltä aamukävelyllä. Iso pensas kasvaa aivan yksin heinän joukossa ja on todella kaunis. Kuka tunnistaa? Sen verran ymmärrän ettei tämä aivan tavallinen takiainen ole vaan "hienompaa" lajia, taimitarhalla olen nähnyt vastaavia.

Laitoin kukat suureen astiaan veteen ja suunnittelen hakevani kunnon juurimöykyn puutarhaani. Mutta siihen tarvitaankin sitten kunnon lapio ja hanskat, näissä on kovat piikit!

Liian suuren puuvillatakkini purin ja aloitin uuden samalla mallilla, mutta huomattavasti pienempänä. Aloitin takakappaleesta, joka näyttää aivan hyvältä tähän mennessä, olen päässyt jo lähes kainalokavennuksiin. Onneksi lanka on mukavaa ja pehmeää neulottavaa eikä kärsinyt yhtään purkamisesta. Usloisin, että nyt onnistuu!

1 Comments:

  • Upeita, ne taitaa olla sinipallo-ohdakkeita http://www.kekkila.fi/web/kortisto.nsf/sp?Open&cid=Content96DB2&kentta=1

    By Blogger Lankakomero, at 4:11 AM  

Post a Comment

<< Home