Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, August 01, 2007

"Ensimmäinen päivä se on pahin hirressäkin"

Äitini lempilause mielessäni lähdin tänä aamuna töihin. Aivan turhaan jännitin, päivä meni oikein hyvin. Näin elokuun alussa on moni vielä lomalla ja sain todella pehmeän laskun. Sitä edesauttoi tietenkin, että sijaiseni on vielä koko ensi viikon rinnallani. Esimies ei kai uskalla jättää minua ihan kylmiltään sekoittamaan systeemejä! Työpöydälläni oli odottamassa tervetuliaiskukka, siitä ilahduin erityisesti. Kotona oli asiat kunnossa, koira oli onnesta sekaisin, kun tulin kotiin.

Eilen valoin tämän kesän viimeisen lintualtaan.


Olen tehnyt näitä tänä kesänä 4 kappaletta, eiköhän tuo riitä. Menevät luultavasti lahjoiksi. Kaikkein suurin halkesi ikävä kyllä, pohja oli liian ohut. Puolikkaat voi ehkä käyttää koristeena jossain paikassa omassa puutarhassa.5 Comments:

 • Kiva kuulla että kaikki meni hyvin!

  By Anonymous seijap, at 10:20 AM  

 • Mukavaa, että ensimmäinen työpäiväsi sujui hyvin.

  By Anonymous villanne, at 10:42 AM  

 • Kauniita "raparperinlehtiä"!

  By Anonymous Palaga, at 12:27 PM  

 • Hienoa että eka päivä töissä meni hyvin! Kyllä se siitä!

  By Anonymous Hansu, at 9:27 PM  

 • voi kun kauniita raparperinlehtiä! tommonen lahja kelpais kyllä ainakin mulle :) ihana idea. ja nyt ei muuta kun niitä koreja sitten virkkaamaan, minä aloin tuohon hommaan alunperin vain siksi, että saan vanhat käyttökelvottomat ja kankaiksi kelpaamattomat vaatteet hyödynnettyä korin kuteiksi, mutta onhan niitä tosi kauniin värisiä valmiita kuteitakin myytävänä.

  By Anonymous niinaemo, at 11:28 PM  

Post a Comment

<< Home