Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, August 12, 2007

Kunnianosoitukseni....

... annan seuraaville rokkaaville ja bloggaaville neulojille:

Rebekka
Kirjoitat niin kivasti, suoraan ja ilman kommervenkkejä. Blogi on täynnä kauniita kuvia ja hienoja töitä. Uudistat ja kehität blogiasi koko ajan. Jaksat ja ehdit kommentoida. Et koskaan valita, vaikka aihetta olisikin (viittaan kipeisiin polviin ja hartioihin...)
Tellu-Tellervo
Uskomattoman kauniita töitä, aivan minun makuuni. Monipuolinen blogi. Puutarhasi on valtavan upea kuvista päätellen.
Kanerva/nurjat
Erilainen. Taiteellinen. Kuvat ovat ihastuttavia. Kerrot lapsiperheen elämästä todella kauniista ja positiivisesti. Blogi pursuaa iloa ja tyytyväisyyttä elämään.
Pohjis
Kiva, että on myös teini-ikäisiä bloggaavia neulojia. Tämä todistaa, että iällä ei ole mitään merkitystä, kun on sama mielenkiinto ja harrastukset.
Minnie
Ihailen suunnattomasti nuoria äitejä, jotka jaksavat ja ehtivät neuloa ja ommella lasten pyöriessä jaloissa 24 tuntia vuorokaudessa. Tämä on yksi blogeista, jota aloin seurata säännöllisest heti alkuun, kun blogimaailman löysin.

Itse sain kunnianosoitukset sekä Seijalta että Marialta, joten heitä en voi itse äänestää. Muussa tapauksessa molemmat olisivat olleet ykkössijalla. Myös muita ykkössijan blogisiskoja on vaikka kuinka monta, mutta nuo viisi mainitsen tällä kertaa.

5 Comments:

 • Kiitos, olet ihana!!*heiluttaa täällä kyynel silmäkulmassa*

  By Anonymous rebekka, at 5:46 AM  

 • Voi mikä yllätys, mutta kesti hetken, kuin tajusin, tulla kylään virtuaalisesti.. ajattelin, että pyysit minua pyöräilemään sinne teille... taidan olla kahvikupin tarpeessa ;)
  Lämpimät halaukset sanoistasi!

  By Anonymous Tellu-Tellervo, at 5:59 AM  

 • Kiitos sinulle kauniista sanoista.

  By Anonymous Kanerva, at 9:43 PM  

 • Voi kiitos! Ihanaa. Kiitän kunniasta ja kirjoitan aiheesta blogiini jonkin ajan kuluttua.

  By Anonymous Minnie, at 1:01 AM  

 • Kiitos!

  By Anonymous seijap, at 11:44 AM  

Post a Comment

<< Home