Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, October 28, 2007

Nostalgiamessuilla


Juhlistimme Miehen kanssa hääpäiväämme ja lähdimme kahdestaan messuille, jossa oli teemana nostalgia, antiikki ja keräilyesineet. Houkuttimena oli käytetty tätä kaunokaista: 1913-luvun mahonkivene, ainoa laatuaan koko maailmassa. Hauska yksityiskohta on, että läheisen työtoverini vävyehdokas on yksi veneen entisöijistä ja omistajista.Messuilla oli kaikkea kivaa, myös tekstiilejä mm. tilkkutäkkejä, mattoja ja liinavaatteita. Yhdessä merihenkisessä paikassa oli kirjoneuleita! Hinta 1.200 ruotsinkruunua. Ei mikään paha hinta mielestäni.....

Itse olen saanut aikaan yhdet huovutetut lapaset, joilla osallistun lapaskuuhun.

Fritidsgarn 80 g, puikot #8, 8 silmukkaa puikolla. Tuli oikein hyvät!2 Comments:

  • Kävin täällä kurkkimassa. Neulominen on paras tapa "tappaa aikaa", tekee samalla jotain oikeasti kivaa ja hyödyllistä. Tämän illan reissulla tuli 1 + 1/2 lapasta (ilman peukaloa) valmiiksi ja huomenna sitten loppuun.Joululahja-varasto karttuu taas yhdellä parilla ;)

    By Blogger sussukka, at 5:03 PM  

  • Onnea jatkoon! Kannatan pitkiä parisuhteita. Tosin ymmärrän, että aina ei ole onni myötä. Elävä parisuhde kaipaa tuekseen molemminpuolista satsausta. Onnea myös jatkoon ja molemmille halua panostaa parisuhteeseen.

    By Blogger Vicki Li, at 12:03 PM  

Post a Comment

<< Home