Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, October 02, 2007

Home-party

Tulin juuri kotiin home-partysta, jossa olin esittelemässä käsitöitäni tuiki tuntemattomille henkilöille. Oli ihan kivaa! Jonkin verran tuli myytyä taas, tällä kertaa huiveja ja myssyjä. Voitto jäi tosin pieneksi (plussan puolelle kuitenkin), kun innostuin ostamaan helmet eräältä toiselta esittelijältä. Mutta niinhän se on kirpparillakin: se mitä tulee myytyä jää maksuksi toiseen kojuun. Kierrätystä sekin. Tänä iltana sain myös mukaani tilaustyön huovutetuista lapasista, jotka saan tehdä omaan tahtiini.

Työtoveri tilasi huivin jo viime viikolla, mutta tänään vasta pääsin etsimään lankoja. Omassa varastossa ei ollut lähellekään sopivaa väriä, työtoveri on värianalyysin käyneenä hyvin tarkka oikeista vivahteista. Löysin yhden värin, joka olikin sitten nappiin! Se huivi pääsee puikoille seuraavaksi.

Ja vielä lisää käsityöaihetta: ilmoittauduin joulumyyjäisiin! En vielä ole saanut vahvistusta, mutta luulisin töitteni kelpaavan, koska myyjäisissä suositaan luonnontuotteita. Pöytävuokra on aika huimaava, mutta saan olla sisätiloissa kaksi päivää. Työt voi viedä esille jo perjantain aikana eikä niitä tarvi rahdata pois lauantain ja sunnuntain välillä. Tiloissa on sekä palo- että murtohälytin.

Ei kuvia tällä kertaa, olen oikeastaan jo toinen jalka unten mailla.....

0 Comments:

Post a Comment

<< Home