Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, September 15, 2007

Lapaset...

ovat perillä! Värit ovat aika tummat näissä kuvissa. Musta on mustaa, mutta muut värit ovat kahta erisävyistä liilaa ja vaaleansinistä. Lanka 100% villaa ja alpakkaa. Näitä oli kiva tehdä!
10 Comments:

  • Tässähän alkaa ihan lapaskuume tarttua, olette vaihtajat niin kauniita lapasia neuloneet. Katselin juuri Villa Valkoisessa SirpaLe:n neulomia lapasiakin :)

    By Blogger kirsi, at 12:44 PM  

  • Kauniit lapaset olet sinäkin neulonut :)

    By Anonymous Anonymous, at 1:15 PM  

  • Tosi nätit, jännä raidoitus!

    By Anonymous Anonymous, at 1:21 PM  

  • Heippa Tuulis! Kahlasin arkistoasi ja huomasin, että olit ollut Rovaniemellä käymässä. En ole ihan varma, että, olitko tapaamassa vain neuletuttujasi vaiko myös sukulaisia. Mie olen kans alunperin Rovaniemen tyttöjä. Etelään tosin muuttanut jo kohta 25 vuotta sitten. Mutta juuret on Ounasjoen rantatörmillä. Onko tässä meillä jotain yhteistä?

    By Blogger Vicki Li, at 1:00 AM  

  • Maailma on pieni. Tiedän just lapsuutesi maiseman... Nyt siis Stockiksessa. Miehen mukana siis etelämpään Ruotsia. Mies vei mukanaan minutkin. Nautin näistä Etelä-Suomen aikaisista keväistä, valkovuokoista, sääskettömästä parvekkeesta etc. Mutta olen ylpeä lappilaisista juuristani äidin puolelta.

    By Blogger Vicki Li, at 8:47 AM  

  • Heippa vielä Tuulis! On meillä tosiaan sama pohjakin blogissa. Mie olen vihreä fani. Poistin sun kommentin postistani.Ei siinä mitään loukkaavaa ollut, mutta haluaisin olla "ingognito" vielä joillekin ja nuo paikkakuntajutskat johtaa äkkiä jäljille...Vaikka voihan olla, että itse kuvittelen vain olevani tuntematon ja kaikki tietää kuka täällä kirjoittelee.Itse asiassa yksi tuttu vuosien takaa oli jo tunnistanutkin minut jutuista ja nimimerkistä.Olen alkanut kirjoittelemaan hänen kanssaan e-mailia. Maailma on tosissaankin pieni :) Ihan varmasti meillä löytyisi yhteisiä tuttuja, jos kaivelemaan alettaisiin.

    By Blogger Vicki Li, at 9:02 AM  

  • Kylläpä on kauniit lapaset. Minua viehättää noissa raitojen rytmi. Itse olen niin lyhytpinnainen että toisen lapasen tekeminen on ylivoimaista. Juu, juu, xxl-villatakin teko helppo nakki kun ei tarvitse heti tehdä toista samanlaista vaan seuraava on erivärinen, toista kokoa tai hieman muunnettu mallia.....

    By Anonymous Anonymous, at 5:57 AM  

  • Tosi hienot lapaset!

    By Anonymous Anonymous, at 6:36 AM  

  • Heippa Tuulis! Laitoin sulle postia osoitteeseen. Toivottavsti tulee perille.
    Tytär huomas ne varjot, jotka kuvattiin. Enhän mie puusilmä mitään huomannut. Poistan sen sun privaattiosoitteen mun kommenteista, ettei ala tulla kasapäin postia ;)

    By Blogger Vicki Li, at 11:28 AM  

  • Kivat tumput!!!

    By Anonymous Anonymous, at 11:07 PM  

Post a Comment

<< Home