Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, September 11, 2007

Kätten töitä - ja töitä....

Ensimmäiset luumut ovat kypsyneet. Tein marmelaadia. Tänä vuonna on valtavasti homeisia hedelmiä, en ikinä ole joutunut puhdistamaan puuta näin kovasti. Johtuisiko sateisesta kesästä vai onkohan puu saanut jonkin taudin? Viime syksynä leikkasin sen oikein kunnolla pitkästä aikaa, luulin että se virkistäisi vanhusta. Hedelmiä näyttää tulevan melko sopivasti, en joudu helisemään niiden kanssa niinkuin useimpina aikaisempina vuosina!

Teen tänään leipätyötäni kotoa käsin. Ja hyvin tyypillistä: juuri tänään on sotkua yhteyksien kanssa enkä pysty tällä hetkellä käyttämään sähköpostiani. Vikaa korjataan parasta aikaa ja odottelen teknikon soittoa. Arvatkaapa onko vaikea pitää näpit erossa tästä työstä!!

Juu-u, häähuivi etenee! Olen saanut ehkä neljäsosan valmiiksi ja sen verran osaan kaaviot ulkoa, että näen kun (ei jos!) olen tehnyt virheen. Ei niitä virheitä niin kovin usein tapahdu enää, mutta silloin tällöin. Kyllä tämä aivojumpasta käy ainakin meikäläiselle, joka ei ole oikeastaan koskaan tehnyt pitsineuletta. Ja tuhat kiitosta kaikille kommenteille! On tämä bloggaus hieno asia, olisin tuskin muualta saanut samanlaista kannatusta!

7 Comments:

 • Häähuivisi on varmasti ihana, niin ilmava ja puhdas!!!

  By Anonymous Anonymous, at 2:26 AM  

 • Hyvä, hyvä, taputan Sinulle vaika ranteisiin sattuu. Kyllä tulee kaunista jälkeä. Enkä todella hetkeäkään epäillyt kykyjäsi tällä alalla. Lähetän auringonsäteitä sydämeesi vaikka kuinka ulkona sataa vettä.

  By Anonymous Anonymous, at 5:10 AM  

 • Ihanan näköinen huivi tulossa :)

  Oli niin sateinen kesä, joten eiköhän ne luumut ole sen takia homeessa...toivotaan ainakin :)

  By Anonymous Anonymous, at 6:02 AM  

 • Hei, tulin vastavierailulle.
  Ihana huivi Sulla on tulossa, siinä taidetaan tehdä reunus samalla kertaa keskiosan kanssa. Mallineuleissa on varmasti hallitsemista ennenkuin oppii ne muistamaan. Lopputulos palkitsee varmasti!

  By Anonymous Anonymous, at 8:39 AM  

 • Ihanan näköisiä molemmat! Siulleppa on haaste blogissani.

  By Blogger Helena, at 1:23 PM  

 • On ihana huivi. Pitäsin, jos tuommoisen saisin.Mie raukka en osaa edes housuja lyhentää ja ompelukoneen roudasin kierrätyskeskukseen jo vuosia sitten. Sen kanssa paloi hermot.

  By Blogger Vicki Li, at 5:44 AM  

 • Tulin katsomaan että miten se huivi edistuu.. on se kaunista :)

  :o) Maria

  By Anonymous Anonymous, at 12:30 AM  

Post a Comment

<< Home