Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, September 03, 2007

Huivi on aloitettu

Eilen maailmanmestaruuskisojen keihäskilpailua katsoessani aloitin ensimmäisen mallineuleen. Sen opin heti, että tähän on parasta keskittyä 100%:sti, Kidmohairia on todella ikävä purkaa! Malli ei ole vaikea, mutta olen vasta alkusenteillä. Hieman pelottaa, että otan turhia paineita työn kanssa....
Eilen taisi olla tämän kesän viimeinen lämmin päivä. Istuimme ulkona iltapäiväkahvilla ja minäkin, vilukissa, tarkenin lyhythihaisessa T-paidassa. Tänään onkin sitten taas viileämpää ja tummanpuhuvia pilviä taivaalla.
Lapasvaihdon lapasia olen myös tikuttanut jonkin verran ja isot kukkaset kukkashuiviin ovat valmiit. Nämä työt eivät kaipaa niinkään keskittymistä kuin hyvää valoa, joten olen tehnyt niitä vähän niinkuin ohimennen. Ne tosin jäävät nyt toiselle ja kolmannelle sijalle huiviprojektin takia.

Päivitykset ovat harvenneet, mutta yritän seurata toisten blogeja niin paljon kuin mahdollista. Toivottelenkin kaikille yhteisesti mukavaa alkavaa viikkoa ja syyskuuta!

3 Comments:

  • Sinullekin oikein hyvää alkanutta syyskuuta.

    By Anonymous Anonymous, at 8:49 AM  

  • Aurinkoista ja mukavaa syyskuuta :)

    By Anonymous Anonymous, at 9:12 AM  

  • Kiitos visiitistäsi!Mukava oli palata taas tähän ompeluseuraan,kun niin moni ystävä toivotti tervetulleeki.-Kyllä on Sinullakin monta projektia menossa.Tämä viimeinen tuntuu kovasti haastavalta.Rima asettuu aina niin korkealle,kun tekee toiselle ja vielä noin merkittävään tapahtumaan.Kauniit langat olet löytänyt.Lykkyä tykö!Niin...ja terveiset lapsuutesi kotikonnuilta.

    By Anonymous Anonymous, at 11:47 AM  

Post a Comment

<< Home