Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, November 03, 2007

Létt-Lopi -tossuja

Tykkään tehdä tossuja tästä langasta! Niistä tulee sopivan napakat, mutta kuitenkin pehmeät.

Neuloin nämä Suomenmatkalla, huovutus jäi vasta tälle viikolle. Tuosta vihreästä on vielä yksi pari juuri pyörimässä koneessa. Tämän enempää käsityöjuttuja en ole tällä viikolla sitten ehtinytkään. Maanantai meni mihin lie, tiistaina olin töiden jälkeen mammografiassa (rutiinitarkastus iän puolesta). Sanon vain että huh-huh! Onneksi vasta kahden vuoden päästä uudelleen...... Keskiviikkona olin kirjastossa ja torstaina vein blogikoiran Anopin luo hoitoon kahdeksi yöksi. Perjantaina olimme koko perheen voimalla Ahvenanmaan-risteilyllä nuorison toivomuksesta. Heillä on ollut syysloma koko viikon ja koska he halusivat lähteä miniristeilylle meidän senioreiden kanssa niin pakkohan se oli järjestää! Meillä oli oikein mukava matka: syötiin sekä meriaamiainen että seisovassa pöydässä, pelattiin korttia, tehtiin ostoksia ja rentouduttiin. Ahvenanmerellä oli aika kova tuuli ja laiva keinui melkolailla. Kukaan ei kuitenkaan sairastunut. Maarianhaminassa vaihdettiin laivaa ja seilattiin samaa reittiä takaisin kotiin.
Siinäpä se viikko menikin, samoin kokonainen kuukausi. Aamulla oli lunta maassa ja nyt on kylmä pohjoistuuli, tuntuukin aivan marraskuulta. Joulun merkit alkavat näkyä niin lehdissä, TV:ssä kuin kaupoissa. Tuntuu etten pysy tahdissa mukana, vastahan siivosin viime joulun pois...

4 Comments:

 • Millä ohjeella (omallasiko?) teit Lett lopi tossut? Minullakin olisi muutamia keriä odottamassa, niin ja paljon menee tossupariin lankaa?

  Meillä Suomessa vietetään pyhäinpäivän iltaa, mites teillä?

  By Anonymous Anonymous, at 9:49 AM  

 • Ihan samaa kuin Seija kysyisin, eli millä ohjeella? On minullakin ainakin kolmea väriä Lett-lopia odottamassa. Muutenkin tykkään tuosta langasta.

  By Anonymous Anonymous, at 10:19 AM  

 • Hienoja tossuja! Tossuja on toisaan kiva tehdä langasta kuin langasta kun valmistuvat niin nopeasti.

  By Blogger Tellu-Tellervo, at 10:29 AM  

 • Kauniita tossuja! Hyvää pyhäinpäivää sinulle!

  By Anonymous Anonymous, at 11:37 AM  

Post a Comment

<< Home