Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, January 19, 2008

Arvonta suoritettu!

Palagan nimi nousi arvontakorista! ONNITTELUT! Laitan sinulle sähköpostia siihen osoitteeseen, joka on blogissasi. Kiitos ja kukkia kaikille osanottajille!

Kovin moni ilahdutti ympäristöään joko laittamalla jotain suosikkiruokaa (minä myös!) tai leipomalla. Monta muutakin hyvää vinkkiä löytyy postauksen kommenteista, käykää katsomassa!

Meillä on myrskyinen ilma, onneksi se ei tullut aivan täydellä teholla tänne niinkuin länsirannikolla, jossa ihmisiä kehoitettiin pysymään neljän seinän sisällä. Minä olen silti ollut sisällä jalkapalloturnauksessa lähes koko päivän. Kävin puoliltapäivin suorittamassa arvonnan ja nyt illemmalla jäin kotiin pesemään pyykkiä ja julistamaan arvonnan tuloksen - pelit on Tyttärellä vielä kesken. Jos hänen joukkueensa pääsee jatkoon niin loppuerät ovat vasta huomenna.

Hyvää lauantai-illan jatkoa!

2 Comments:

  • Kiitos Tuulis! Lähetin tietoni sinulle.

    By Blogger Palaga, at 9:14 AM  

  • Nyt tuulee täällä Suomen länsi-rannikkolla hurjasti. ;) Onneksi ei enää tarvitse värjötellä ulkona savuamassa. Neljä viikkoa tulee huomenna täyteen. Tällä kengurutytöllä vaan pussi ei tahdo tulla täyteen.
    Olen niin laiska kommentoimaan kun tuo bloggeri tunnukseni ei toimi.
    Mutta terveiset Åbosta

    By Anonymous Anonymous, at 1:53 PM  

Post a Comment

<< Home