Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, January 03, 2008

Tammikuu....


... alkoi ja Tukholmaan satoi 10 cm lunta! Blogikoira on aivan sekaisin ilosta joka kerta, kun menemme ulos. (Kuva on viimevuotinen, mutta voisi olla myös tänään otettu...). Tosin se oli vaikea saada hereille ja aamupissalle ensimmäisenä arkena: myös koira oli saanut "huonot tavat" vapaapäivien aikana ja tottui nukkumaan 9-10:een aamuisin. Uuden vuoden raketeista se ei juuri korvaansa lotkauttanut. Eniten se reagoi paukkujen hajuun ja yksittäisiin raketteihin.


Töissä on alkukuussa aina eniten tekemistä ja nyt pitää vielä päivittää kaikki rekisterit uudella vuosiluvulla. Tuo 2008 sujuukin jo kuin vanhastaan. Mukavia tällaiset lyhyet viikot... Työkaveri sai kaksi paria lämpimiä pitkävartisia villasukkia ja oli todella tyytyväinen. Toinen sai valita kahdesta tossuparista mukavamman väriset ja oli myös hän tyytyväinen. Itselleni aloin neuloa polvipituisia villasukkia kai lumituiskun innoittamana.


Tänään iltalenkillä blogikoiran kanssa viuhtoi tien yli suuri kettu häntä pörröllään! Taisi olla vasta kolmas kerta, kun näin ihkaelävän ketun juoksevan vapaana. Koiran olin onneksi juuri kiinnittänyt talutushihnaan, muuten se olisi aivan varmasti pinkonut perään enkä uskalla ajatellakaan kuinka siinä olisi käynyt!

3 Comments:

  • Meilläkin töissä täysi "rähinä" Kevätkausi kerhoissa alkaa ensi viikolla ja paljon soitteluja ja sopimisia. Mutta tuntuu kivalta. Nythän on koeaika ohi jne...

    By Blogger seijap, at 12:42 PM  

  • Mie olen lomaillut joulusta saakka. Maanantaina palaan sorvin ääreen. Koulutusta maanantai, mutta tiistaista alkaa jo täysi rähinä. Hyvä niin. Loma on jo tehnyt tehtävänsä. Mielenkiintoista alkanutta vuotta ja toivottavasti tapaamme tänä vuonna!

    By Blogger Vicki Li, at 11:45 AM  

  • Aivan ihana blogikoira sinulla ja aivan mahtava kuva kyllä.. alkaa ihan hymyilyttämään ja tekee mieli ulos

    By Anonymous PrinsessaN, at 5:48 AM  

Post a Comment

<< Home