Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, January 16, 2008

Arvonta!

Lisää "Make my day" -kukkia, KIITOS Seija ja Ira!

Tuulintuvassa ei ole ollut aikoihin arvontaa, joten ajattelin että nyt olisi sopiva sauma ilahduttaa sekä itseään että vierailijoita. Molemmat laskurini pyörivät kiitettävästi, ensimmäinen lähentelee huimaavaa tasalukua ja toinenkin on jo saavuttanut kunnioitettavan luvun. Osallistua voi kommentoimalla tähän päivitykseen, aikaa on tämän viikon perjantai-iltaan kello 18.00 saakka (paikallista aikaa, tunti lisää Suomessa). Tällä kertaa ei tarvitse vastata mihinkään kysymykseen, vaan annan teille pienen tehtävän. Koska blogini on viime päivät pyörinyt ilonaiheiden ympärillä niin ajattelin pyytää teitä kommentoijia myös osallistumaan: ilahduttakaa jotain lähellä olevaa henkilöä juuri tänään! Kotona, koulussa, töissä, bussissa, kassajonossa, kadulla, autojonossa, missä vain! Eleen ei tarvi olla suuri. Se voi olla hymy, olalle taputus, kiitos, tervehdys, toisen huomaaminen, halaus, blogikommentti... Mikä vain minkä luulette ilahduttavan toista. Kertokaa mielellänne kommentissanne mitä olette tehneet, se ei kuitenkaan ole vaatimus osallistumiseen. Ehkä niistä saa vinkkejä omaan arkipäivään?

Aloitan työpäiväni kurkistamalla tänne enkä tähän mennessä en ole pettynyt kertaakaan!

26 Comments:

  • Sattuipa somasti ! Juuri ennenkuin aloin käymään läpi suosikkilistaani, käväisin syöpäjärjestöjen sivuilla,, Lähetin sieltä sähköisen kukkakortin tsemppausten kera kohtalotoverille, joka saa juuri nyt sädehoitoja. Tuo olkoon minun tämän päivän "hyvä työni"
    Kauniit nuo lapaset tuossa edellisessä päivityksessä !!

    By Anonymous Anonymous, at 2:54 AM  

  • Ja vielä lisää kukkia. You make my day!

    =)

    By Blogger Hanski84, at 3:09 AM  

  • Olen flunssaisena kotona, joten taidan piristää vaikka siskoani ...kirjoitan sähköpostiviestin hänelle :)

    By Anonymous Anonymous, at 3:09 AM  

  • Vein rakastukselle kahvit olohuoneeseen. Pienin nukkuu ja muita lapsia ei kotona olekaan. Saimme yhdessä juoda kahvit ihan kahdestaan. Molemmat olemme nimittäin sairaslomalla, mutta kahdenkeskisiä hetkiä on todella harvoin. Tämä ilahdutti minuakin kovasti.

    By Anonymous Anonymous, at 3:49 AM  

  • Minun päivän hyvä työni oli eilen nostaa samassa rapussa asuvan mummelin pudonneet lehdet pihalla..:) Loistava idea tämä arvonnan tehtävä!

    By Anonymous Anonymous, at 4:47 AM  

  • Mies tykkää keitoista, joten tänään meillä on ruokana jauhelihakeittoa.

    By Anonymous Anonymous, at 5:26 AM  

  • Olen pessyt kämppiksen pyykit:)

    By Blogger Merith, at 5:34 AM  

  • Annoin miehen nukkua aamulla pitkään :)

    By Blogger JohannaL , at 5:45 AM  

  • Paistoin miehelleni yllätykseksi kahvileipää vasta lämmitetyssä uunissa.

    By Blogger Palaga, at 6:07 AM  

  • Työkaverini keksi idean, jota hän harmikseen ei ehtinyt toteuttaa. Tein sen hänen puolestaan, mutta kerroin kaikille, että kunnia kuuluu idean isälle, ei minulle.

    By Blogger Pia, at 8:24 AM  

  • Kerroin eilen jollekin naiselle Pasilan asemalla, että hänen reppunsa on aivan selällään. Aika moni oli tainnut vain kävellä ohi. Toivottavasti mitään tärkeää ei hävinnyt.

    By Anonymous Anonymous, at 9:21 PM  

  • Minun juttuni lähtee tänään postiin ja julkaistaan joskus ensi viikolla. Iloa päivääsi tänäänkin Tuuli, blogissani no kukkakimppu Sinulle.

    By Anonymous Anonymous, at 10:42 PM  

  • Minun juttuni lähtee tänään postiin ja julkaistaan joskus ensi viikolla. Iloa Sinulle Tuuli myös tänään. Kukkiakin Sinulle blogiisani

    By Anonymous Anonymous, at 11:00 PM  

  • Minusta on mukava hämmentää ihmisiä kaupungilla hymyilemällä ja olemalla muutoinkin kohtelias. Tänään olen kierrellyt blogistanissa jättäen kommentteja pitkästä aikaa, kierros jatkuu...

    Auran kommentin ajatus siitä, että ihmiset yleensä kävelevät ohi, vaikka toisen laukku olisi levällään sai minut surulliseksi. Hienoa, Aura, että puutuit asiaan! Toivottavasti tämä Tuulin hauska tempaus rohkaiseee kaikkia välittämään lähimmäisistä, niistä vieraammistakin. Se ei edes maksa mitään, mutta aina jollekin tulee hyvä mieli.

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    By Anonymous Anonymous, at 11:38 PM  

  • Soitin aamulla serkulleni josta en ole kuullut pitkään aikaan. Kovin oli yllättynyt.Minäkin antaisin sulle kukkasia, vaikkakin näin blogittomana, useimmin saisin vaan kommentoida, (laiskuus,laiskuus) Aurinkoisin terveisin -Nonna-

    By Anonymous Anonymous, at 12:18 AM  

  • Soitin äidille sairaalaan ja kyselin kuulumisia. Toivottavasti ilahdutti.

    By Anonymous Anonymous, at 3:20 AM  

  • Minäpä teen jotain herkkua tänään jälkiruoaksi. Vaikka pappilan hätävaraa, kun on kaikenlaisia keksimurusia komerossa :).
    (Toinen hyvätyö siis samaan hintaan, kun saan komeroa siivottua :).)
    Ainiin, varasin tänään kirjastossa käydessäni esikoiselle yhden uutuuskirjan heti sen ilmestyttyä - tiedän, että hän ilahtuu tämän kuullessaan!
    Itsellenikin varasin samalla jotain ilahduttavaa :D.

    By Anonymous Anonymous, at 3:29 AM  

  • Lupasin tehdä lasagnea, joka on perheen lasten yksi lemppariruokia. No oikeesti jopa tein sen tänään, kun on parempi päivä..
    Mitäs hyvää tai ilahduttavaa muuta ?
    Virkkaan yhtä valkoista juttua, joka lähitulevaisuudessa lähtee posti kautta ilahduttamaan "ystävää"
    Itse olen saanut aika paljon hyviä tekoja lapsilta/mieheltä osakseni näinä päivinä, joten aika mitättömältä omat tekemiset tuntuu..

    By Blogger i_k, at 4:14 AM  

  • Hei.. Ajattelin ilahduttaa illalla rakasta ja tehdä molempien lemppari iltaherkkua porkkanatikkija dippikastikkeella, alku viikosta leivoinkin herkkuja muuten :) ja etsin kaverini toivoman lautasen jotta hän voi taas ilahduttaa omaa rakastaan :)

    By Anonymous Anonymous, at 4:41 AM  

  • En tiedä kummalle tuli parempi mieli minulle vai tytölle. Illalla ennen hänen nukkumaanmenoa kuiskasin hänen korvaan, että äidin syli on aina sinuakin vasten. Pyydät vaan ja saat tulla. Tyttö ainakin hymyili ja halasi sanojeni jälkeen.

    By Blogger Jonna, at 5:30 AM  

  • Minä kehuin tänään työtoveria hyvin tehdystä työstä. Sanottakoon se tähän kun ei niitä kehuja töissä niin kauhean useasti tule kuitenkaan.

    By Blogger seijap, at 7:52 AM  

  • Vaikka olenkin sairaana kotona, tein perheelle ohukaisia.
    Huomenna tai maanantaina laitan paketin serkulle. Siinä on villasukkia hänen lapsilleen.

    By Anonymous Anonymous, at 11:31 AM  

  • Mulla on löysempää töissä just nyt ja heti luin pari blogia. Onneksi tämän!! Nyt tajuan, että taidan mennä työkaverin avuksi, kun hänellä on tänään postitettavana 800 kpl messukutsuja. Aputyöksi siis osoitelappujen liimausta.

    By Blogger Oranssi, at 2:52 AM  

  • Mie olen lähdössä Tallinnaan risteilylle työkaverien kanssa ja käännyin kotona keikan jälkeen. Ilahdutin siippaa tyhjentämällä ja täyttämällä astianpesukoneen... :) Tänän ilahdutan myös satunnaisia ukkoja hakemalla heitä tanssimaan. Mukavaa viikonloppua Tuulis!

    By Blogger Vicki Li, at 5:29 AM  

  • Taidan olla myöhässä arvonnasta, mut minua on vaivannut viime aikoina että olen vissiin aina äreä, joten kun olen tiedostanut sen niin voin muuttaa asiaa. Hyvälle mielelle sai sekä minut että läheisen kun sain valmiiksi hänelle tekemäni vaatteen.

    By Anonymous Anonymous, at 8:25 AM  

  • Minä olen myös myöhässä mutta vastaan silti Ü

    Minä ilahdutin puolisoa jakamalla hänen kanssaan suklaapatukan Ü Oli raukka syönyt omansa jo aiemmin mutta suklaahammasta kolotteli vielä ü

    By Blogger Saana, at 1:04 PM  

Post a Comment

<< Home