Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, January 31, 2008

Rovaniemi-lapaset


Mummin 80-vuotislahja on valmis! Koska hän on asunut Rovaniemellä jo yli 50 vuotta, niin ajattelin että oman paikkakunnan lapaset voisivat olla kiva lahja. Syksyllä jo kyselin, tunteeko hän mallin, mutta vastaus oli kielteinen. Siitä jäi sitten lahjaidea itämään. Lanka on Novitan Floricaa, puikot 2½, silmukoita 64. Lankaa meni 64 gr. Lyhensin mallikuviota kärjestä yhden tähden verran, muuten niistä olisi tullut aivan liian pitkät ja suhde peukaloon täysin väärä.
Olen kotosalla vielä. Luulin jalkani olevan jo hyvässä kunnossa, mutta kyyditettyäni Tyttären kouluun ja käytyäni yhdessä koulun lähellä sijaitsevassa kirpparissa, sitä alkoi särkeä oikein kunnolla ja parempi olisi selvästikin olla ilman kenkiä. Huomenna on tarkoitus mennä töihin, pääsen Miehen kyydissä mennen tullen ja ehkä voin ottaa jotkut tossut jalkaan tai yrittää enimmäkseen pysyä työpöytäni äärellä. Teen päätöksen vasta tänä iltana.
Seuraavassa postauksessa TIPUJA!!!
3 Comments:

 • Voi kuka nuo kirjoneuleet on kauniita,mäen ole pitkään aikaan tehnyt kirjoneuletta.Haaveissa on.
  Ja lepää nyt se jalkasi kuntoon,ettei tule jälkeenpäin lisäongelmia.

  By Anonymous catariina, at 9:39 AM  

 • Ihanat lapsest. Tuo malli on mullakin to-do-listalla.

  By Anonymous Annika, at 9:45 AM  

 • Hmm. En ole tiennytkään, että on olemassa Rovaniemi-lapaset.Mie perin mummoni Peräpohjolan kansallispuvun. Ei vielä ole ollut tilaisuutta, jossa sitä käyttäisin. Ostin juuri kortin isälleni, hän täyttää 80-vuotta 9.helmikuuta.

  By Blogger Vicki Li, at 10:36 AM  

Post a Comment

<< Home