Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, January 26, 2008

Ystävä ilahdutti!!Eilen melko rankan työviikon jälkeen kotiintullessani odotti paketti, jonka sisältä löytyi lankaa! Eikä ihan mitä lankaa vain, vaan italialaista LAATULANKAA! Ilahduin valtavasti, KIITOS! Mitähän näistä tekisi?

Onneksi on rauhallinen viikonloppu meneillään. Ainoat ohjelmanumerot ovat Tyttären meno kaverin syntymäpäiville (vienti ja haku sinne) ja Anopin vierailu huomenna. Hänet on kutsuttu syömään. Sain suostuteltua Pojan imuroimaan koko talon keskiviikkona ja se saa kelvata viikonlopun yli. Itse voinkin sitten pestä vessat ja siistiä keittiön ennen huomisiltaa.

Tiistaina menen pieneen leikkaukseen. Jalassa on patti, joka poistetaan. Ei mitään hälyyttävää, ortopedin mukaan vain limaa, jota on vuotanut isonvarpaan nivelestä. Paikallispuudutus ja kotiin heti operaation jälkeen. En edes tiedä, saanko sairaslomaa sen jälkeen, vai menenkö jo keskiviikkona töihin. Olisi kiva saada pientä "neulelomaa".... Työn alla on syntymäpäivälahja Mummille.

3 Comments:

 • Sulla on ihana ystävä! Upeita lankoja ja tuo punainen, niin lämpöinen väri.

  By Blogger Palaga, at 7:26 AM  

 • Olitpa järjestänyt mukavan arvonnan. Luin sieltä ja varsinkin erään, joka hymyilee ihan muutoin vain ja on iloisen näköinen, pisti oikein miettimään. Itsekin olen kiusallani aina kaupassa tervehtinyt kassaa ja sanonut ole hyvä ja kiitos...opettanut näin monta kesäapulaista ainakin olemaan ystävällinen minulle. Eikä tuo ole vienyt aikaa, eikä maksanut sen enempää.
  Mukavan näköisiä lapasiakin olit neulonut taas.
  Onnistukoon ruokasi huomenna hyvin. Tiistain leikkaukseen myös onnea ja taitava kirurgi :)

  By Anonymous Nelmi, at 12:13 PM  

 • Ollaan me ihmiset erilaisia. Jos mie jostain käsittämättömästä syystä saisin lankapaketin, ahdistuisin välittömästi.

  Pääasia, että kukanenkin löytää oman rentoutumisjuttunsa.

  By Blogger Vicki Li, at 4:32 AM  

Post a Comment

<< Home