Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, March 30, 2008

Kesäaika ja muita kevään merkkejä

Yksi kevään merkki on, että sisäkukat saavat uudet mullat. Arvatkaapa millainen taistelu oli tämän vanhanpojan kanssa?!


Kukkamultavaihtourakan aloitin jo viime viikonloppuna ja tänään lopettelin työtä. Suuret ruukut on vielä vaihtamatta, mutta taidan odotella lämpimämpiä ilmoja, että voin tehdä sen ulkona.

Aamupäivällä tein valtavan pitkän, lähes kaksituntisen, lenkin blogikoiran kanssa keväisessä auringonpaisteessa. Koiraparka on vieläkin aivan naatti (kello on jo viisi iltapäivällä!) eikä tee elettäkään päästäkseen ulos....

Peppi-paita etenee hitaasti mutta varmasti. Olen sitä mittaillut vähän väliä, pelkään että tulee vääränkokoinen kai sen takia, että on tilaustyö. Tähän mennessä kuitenkin mittanauhan perusteella koko on oikea.


2 Comments:

  • Tänään on meilläkin oikein keväinen päivä.Aurinko paistaa ja samalla tuulee.Molemmat sulattavat ja kuivattavat maata.Yksi tuttava kertoi jo nähneensä sinivuokkoja.Melko aikaista meilläpäin,mutta nythän ovat maailmankirjat olleet vähän sekaisin koko talven.

    By Anonymous famu, at 8:56 AM  

  • Sulla on mahtava vanhapoika! Onko se kukkinut usein?

    Minun vanhapoika kuolla kupsahti nyt keväällä. Olikin jo vanha ja kukkinut ahkerasti. Sain siitä muutaman poikasen talteen, mutta ne hävisivät pääsiäissiivouksessa. Pitänee olla nyt ilman.

    By Blogger Palaga, at 12:42 AM  

Post a Comment

<< Home