Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, September 08, 2008

Luumupuuni....

... ei ole varmaan koskaan aikaisemmin tehnyt näin valtavaa satoa! Oksat on tuettu jo viikkoja sitten katkeamisen varalta ja nyt kaikki luumut kypsyvät yhtäaikaa. En millään ehdi ja jaksa ottaa niitä talteen. Töihin olen vienyt jo usemman muovipussillisen ja hyvin ovat kelvanneet.Eilisiltana innostuin keittämään mehua siinä toivossa, että siihen uppoaisi oikein paljon hedelmiä. 9 litran MehuMaijan tuloksena oli n. 5 litraa mehua, ei hassumpi tulos.

Käsityötkin etenevät hieman. Puikoilla on Miehen jalan kokoinen sukka (eka on jo valmis!) Nallesta, siis ohuet puikot kilisevät TV:n ääressä ja koneessa on pyörinyt huovutettu kori, joka on vielä muokkaamista vailla.
Ilmassa on syksyn tuntua....


5 Comments:

 • Mitehän tuosta sadostasi pääsisi osalliseksi? Meillä tulee joitain Kriikunoita. Ensimmäinen sato meidän kriikunapuista.

  By Blogger seijap, at 11:57 AM  

 • Nam! Jis olisin lähempänä tulisin syömään ihania luumujasi:

  By Anonymous Maddaleena, at 12:10 PM  

 • Ihania luumuja.

  By Anonymous Päivi, at 12:26 PM  

 • Luumukorjuukutsut pystyyn ystäville.

  By Anonymous Anitta, at 9:57 PM  

 • Meillä tuli myös oikein supersato luumuja. Olen syönyt niitä töissä, vienyt naapureille ja tehnyt sosetta. Likööriäkin on tulossa; saa nähdä, mitä siitäkin tulee. Ja meillä on siis yksi puu rivitalon minipihalla.

  By Anonymous MarjutJ, at 11:23 PM  

Post a Comment

<< Home