Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, July 12, 2009

Lomalla!

Vihdoinkin kokonaista kahden viikon kesäloma! Lähdimme eilen Miehen kanssa kahdestaan (+Blogikoira) Anopin mökille. Sääennustus oli kovin epävakainen, muttei se juuri haitannut. Perillä oli sen verran aurinkoista että menimme uimarannalle Blogikoiran suureksi riemuksi, se ui kuin heikkopää, me muut pysyttelimme vapaaehtoisesti rannalla. Sadekuuroja tuli vain yksi ja sekin vasta tänään kun jo olimme lähdössä kotiinpäin.

Aloitin Novitan Butterfly:sta Ullaohjeen ylösalais-neuletta kolmosen puikoilla. Ihan mukavaa lomaneuletta, jota voi tehdä autossakin. Lopputulos on joko jumpperi tai tunika. Olen käyttänyt vasta yhden 100 gramman kerän ja olen jo hihojen alapuolella - luulisi 4 kerää riittävän melko pitkään helmaan....

Jos säitä riittää niin lähdemme tulevalla viikolla vielä lankoni mökille muutamaksi päiväksi. Poika menee kaverinsa luo talkoisiin rakentamaan kesämökkiä ja Tytär on vielä muutaman viikon kesätöissä puistotyöntekijänä.

Kuva on viime keväältä, mutta kuvaa erittäin hyvin Anopin mökin tunnelmaa.

4 Comments:

 • Mukavaa lomaa sinulle! Ainakin näyttää alkaneen ihanissa tunnelmissa. :)

  By Blogger Matleena, at 9:18 AM  

 • Hyvää lomaa!
  Minulla alkaa huomenna arki.

  By Blogger Tellu-Tellervo, at 10:21 AM  

 • Oikein ihanaa lomaa teille! Täällä yritän arkeen ottaa pieniä iloja. Töissäkin on kyllä nyt mukava olla, on vähän enemmän aikaa vanhuksillekin, kun ei ole ihan niin kiire koko aikaa.

  By Blogger seijap, at 12:44 PM  

 • Oikein mukavaa lomaa; mökin tunnelma on rauhallinen:)

  By Anonymous MarjutJ, at 2:45 AM  

Post a Comment

<< Home