Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, June 23, 2010

Kuulumisia

Viimeinen (6:s) cytokuuri takanapäin! Sitä piti juhlistaa - kuinkas muuten kuin lankaostoksilla? Kirpparilta löysin nämä 4 kerää + hieman jämia yhteensä n 225 gr. Puuvillaa 45%, akryylia 35% ja pellavaa 20%, n 3,5 €.

Ja sitten nämä, jotka taitavat olla lähes antiikkia. Vyötteessä lukee Oscar Baekman + 4 osoitetta Tukholman keskustassa, ilmeisesti myymälöitä, joista viimeinen lopetettiin jo n 10 vuotta sitten minun tietojeni mukaan. Lisäksi ei muuta kuin kaksi käsinkirjoitettua numerokoodia ja paino n 50 gr. Lanka on ohutta ja tuoksuu villalle, kiva meleerattu vaaleansininen väri. Mielenkiintoinen tuttavuus. 2 €.

Tämän 100 gr kerän ostin viime viikolla viimeisenä työpäivänä, tarkoitus neuloa sukat sairasloman aikana. Ihastuin väriin ja työtoverin suositteluun, on kuulema riittoisaa, josta saa reilunpituiset varret ja on myös hyvälaatuista. Villan lisäksi 25% polyesteriä.
10€ (lankakaupassa)


Juhannus on tarkoitus viettää mökillä Miehen kanssa kahdestaan. Kuntoni ei riitä suurempaan juhlintaan, timotein kukinta vaikuttaa siihen myös. Mutta sehän on ohimenevää ja nyt alan odotella uusien hiusten kasvua todella uteliaana.
Ellei päivitystä tule lähiaikoina niin toivottelen nyt jo oikein hyvää juhannusta kaikille täällä kävijöille!

5 Comments:

 • Oikein rentouttavaa Juhannusta!

  By Blogger Maria, at 11:21 AM  

 • Rauhallista, voimistavaa juhannusta sinne mökillenne sinulle ja miehellesi!
  Aikansa kutakin, nyt on rauhallista mutta tulevaisuudessa kun voimistut niin voi ajatella taas toisenlaisia juhannuksia!

  Kauniin, seesteisen sinisiä lankoja olet hankkinut!

  By Blogger maaretta, at 12:44 AM  

 • Mielenkiintoisia lankoja oletkin hankkinut:) Oikein voimistavaa juhannusta!

  By Anonymous Marjut, at 1:31 AM  

 • Samaa lankaa eri värisenä on kotiutunut tännekin. Ajattelin tehdä Pinaattitunikan, mutta nyt tekisikin mieli tehdä neuletakki siitä. Aiemmin olen tehnyt tuosta sinun väristäsi polvisukat Vilmalle.

  Oikein ihanaa juhannusta sinulle.

  By Blogger seijap, at 3:11 AM  

 • Ihanaa juhannusta! Toivottavasti ilmat ovat suotuisat!

  By Blogger Tuula, at 5:23 AM  

Post a Comment

<< Home