Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, June 16, 2010

Tänään....

... jäin kokopäiväiselle sairaslomalle elokuun loppuun saakka. Voin hyvin juuri nyt, tällä hetkellä, mutta tuntuu siltä, että on aika keskittyä kokopäiväiseen rentoutumiseen ja voimien keräämiseen ennen viimeistä cytokuuria ensi viikolla ja varsinkin ennen leikkausta, joka tapahtuu suunnitelmien mukaan heinäkuun lopulla. Virallisesti olen siis sairalomalla, mutta henkisesti lomalla. Huomenna lähden mökille muutamaksi päiväksi, IHAN YKSIN, edes Blogikoira ei tule mukaan. Nautin jo etukäteen laatuajasta yksin, sitä ei tapahdu usein. Mukaan lähtee käsitöitä ja pari on jo aloitettu paikan päällä, joten vapaa-ajan ongelmia ei tule olemaan. Pääprojekti on lasikuistin sisustus, myös ompelukone pääsee mukaan. Takaisin tulen lauantai-iltana (tarkoitus on katsoa prinsessahäät telkkarista aivan rauhassa, kotona siitä ei varmasti tulisi mitään...). En missään tapauksessa ole rojalisti, mutta erittäin iloinen Victorian henkilökohtaisesta onnesta. Hän näyttää todella onnelliselta morsiamelta.

7 Comments:

 • Kuulostaapa mukavalta! Rentouttavaa mökkeilyä!

  By Anonymous Tiina, at 12:47 PM  

 • Nämä olivat ihan hyvät kuulumiset. Voimia ja jaksamista edelleen. Vietä oikein ihana mökkireissu. <3

  By Blogger seijap, at 1:33 PM  

 • Hyvää mökkeilyä! Voi, minä olisin rojalisti, jos asuisin Ruotsissa. Suomi on tylsä maa, kun täällä ei ole edes kuninkaallisia, joita seurata. Onneksi niitä löytyy läheltä! :-)

  By Blogger Pami, at 10:44 PM  

 • Oikein mukavaa mokkireissua!

  By Blogger Tuula, at 12:35 AM  

 • Mukavaa laatulomaa! Aion myös katsella prinsessahäät Suomen telkkarista ja samalla muistelen morsiamen vanhempien häitä, jotka aikoinaan myös katselin.

  By Anonymous Marjut, at 12:48 AM  

 • Rentouttavaa lomaa!

  By Anonymous Lotte, at 1:08 AM  

 • Oikein oikein onnistunutta lomaa toivottelen täältä päin! Ja voimia siihen leikkaukseen!

  By Blogger Maria, at 8:25 AM  

Post a Comment

<< Home