Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, July 12, 2010

Huh hellettä!

Meillä vietetään jopa virallisesti trooppisia öitä - siis lämpötila ei laske alle 20 asteen vuorokauden aikana. Sellainen oli viimeksi, kun vietimme Miehen kanssa yhteistä 100-vuotisjuhlaa 6/7 2006.

Lämpö tahtoo viedä voimat, auringon palvonnan lopetin jo ensimmäisen raskauden aikana jo yli 20 vuotta sitten. Pidän kyllä enemmän lämmöstä kuin kylmästä, mutta kuten Ruotsissa sanotaan "lagom är bäst". En silti valita, varjossa on mukava istua varsinkin kun hyttyset ovat kuolleet kuivuuteen ja myös jonkinlainen tuulenvire on leyhytellyt joka päivä.

Käsityöt etenevät jotenkuten. Tunikan sain valmiiksi, mutta siitä tuli liian pieni, en tiedä mitä teen sen kanssa, ei huvittaisi purkaa. Kynnysmatosta tuli liian lyhyt, pitäisi leikata muutama T-paita lisää, mutta ne ovat vielä Miehen päällä. Valkoisista paidoista on syntymässä matto ja se näyttää lupaavalta tähän mennessä. Uuden kameran kuvansiirto ei tahdo onnistua vielä. Siis soutamista ja huopaamista.

Huomenna aion kuitenkin lähteä mökille muutamaksi päiväksi Blogikoiran kanssa. Ollaan vaan ja nautitaan. Viikonlopuksi kotiin ja maanantaina onkin sitten leikkaus (jota jännitän jo nyt).

2 Comments:

  • Valitettavasti meillä eivät hyttyset kuole millään:( Ja sitten vielä paarmat ovat tulleet lisäksi.

    Mukavia mökkipäiviä blogikoiran kanssa, vaikka se leikkaus mielen pohjalla kaihertaakin.

    By Anonymous Marjut, at 11:48 PM  

  • Toivottavasti mökkeily on mennyt hyvin. Toivottelen jo nyt kaikkea hyvää matkalle leikkaukseen, kun olemme viikonlopun reissussa, enkä ehkä koneelle pääse. Minä muistan sinua rukouksin.

    By Blogger seijap, at 11:14 AM  

Post a Comment

<< Home