Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, July 21, 2010

Leikkaus takanapäin!

Maanantaiaamuna aikaisin tehtiin operaatio ja jo tiistaina puolenpäivän aikaan pääsin kotiin. Ei pahoinvointia, ei kipuja, ei mitään ylimääräisiä yllätyksiä. Lääkärin mukaan kaikki meni hyvin. Nyt pitää lepäillä ja olla rasittamatta vasenta käsivartta maanantaihin, jolloin tarkistetaan teippaus ja tikit. Sen jälkeen sitten jumppaamaan tarkkojen ohjeiden mukaan. Virkkaaminen ja neulominen sujuu, oli pakko kokeilla.

Sain valkoisen T-paitamaton valmiiksi viikonloppuna, siitä tuli ihan kiva. Huono kuvakulma, kyllä siinä on aivan suorat reunat. Nuo kokopitkät raidat ovat erillistä kudetta. Epämääräisempi väritys syntyi T-paitojen rintamuksen kuvioista, aika kiva lopputulos mielestäni. Matto on luonnossa huomatavasti "hienompi", jotenkin tämä kokonaiskuva ei tuo sitä oikeuksiinsa...8 Comments:

 • Hienoa, että kaikki on hyvin!

  By Blogger Pami, at 9:04 AM  

 • Kiva kuulla, että hyvin meni, ja lisäbonuksena neulominenkin sujuu jo!

  Matto on hieno! Lähikuvassa näkyy ihanasti eri värit.

  By Blogger Lime, at 9:35 AM  

 • Mukava kuulla, että leikkaus meni hyvin. Jumppaamiseen kannatta panostaa, sillä äitini käteni liikkuvuus säilyi hyvin jumppaamisella. Hänet leikattiin 15 vuotta sitten, ja hän on nyt virkeä 75v. Tätini leikattiin 5 vuotta sitten, ja hänelläkin liikkuvuus on säilynyt hyvin.

  Tsemppiä ja voimia!

  By Blogger Pia, at 11:26 AM  

 • Ihana kuulla hyviä uutisia!

  By Blogger seijap, at 12:25 PM  

 • Mukavan hyviä uutisia, rauhaisaa toipumista. Nämä mattosi ovat ihanan raikkaita.

  By Blogger Zelda, at 12:44 PM  

 • Tosi kiva kuulla että leikkaus sujui hyvin!

  By Blogger Maria, at 3:28 AM  

 • Kaunis matto. Mun 11v. Sarianna innostui virkkaamaan meidän vessaan mattoa. siitä tulee pyöreä ja se on ikivanhasta trikoopalasesta leikattua kudetta, siniharmaata jossa vähän mustaa raitaa. Nyt pitäisi reunaan saada tummaa trikoota jostain pengottua.On se mukavaa et käsi toimii operaationkin jälkeen et voi virkata ja neuloa.

  By Anonymous Maila, at 11:01 AM  

 • Kiva, että leikkaus meni hyvin. Hyvää toipumisaikaa! Matto näyttää tosi hienolta.

  By Anonymous Marjut, at 4:28 AM  

Post a Comment

<< Home