Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, August 02, 2011

Kirpputorilöytö!

Tarkoitus oli käydä kirjastossa hakemassa tilaamani kirja, mutta en ehtinyt, koska tänään paikka suljettiin jo neljältä. Busseilla on vielä kesäaikataulu, joten poikkesin keskustan kirpputorille vajaaksi puoleksi tunniksi. Sieltä löytyivät tällaiset käsinneulotut sormikkaat täyttä villaa n. 3euroa.


Istuvat niin napakasti käteeni, että alan jo odotella kylmempiä ilmoja.... no, ei sentään, mutta kiva löytö. Itse en jaksaisi neuloa noin ohuesta langasta enkä varmaan saisi noin tiukkaa tulostakaan, koska käsialani on todella löysää.

Eilen alkoivat työt kolmen viikon loman jälkeen ja teen nyt kokonaista päivää 8 tuntia. Kyllä se vain tuntuu, toivottavasti tähän tottuu! Mutta positiivista on tietenkin, että olen nyt sitten oikein virallisesti takaisin työelämässä rankan sairauden jälkeen.

Tähän loppuun vielä upeat ruusut, jotka sain Miehen nuoruudenystävältä viime viikolla mökkituliaisiksi. Ne olivat vielä neljän päivän kuluttua näin uskomattoman kauniita.


Iltalukemisena Enni Mustosen "Lapinvuokko", Pohjatuulen tarinoita. Onpa kiva lukea romaania, jonka kulissina on Rovaniemi ja sen ympäristö.

5 Comments:

 • Onnittelut paranemisen "virstanpylväästä".

  Loistava ostos. Kivat hanskat.

  By Anonymous Oranssi, at 11:56 PM  

 • Aivan ihanat sormikkaat.
  Jaksamista jokaiseen työpäivään.

  By Blogger seijap, at 1:21 PM  

 • Hienot sormikkaat ja kauniit ruusut. Tsemppiä työhön!

  By Anonymous Marjut, at 11:38 PM  

 • Todella hieno löytö kirpparilta. Noissa on ollut tekemistä.

  By Blogger Kardemumma, at 10:30 AM  

 • Kokopäiväläinen työssä onnea! Terveiset Turusta meiltä molemmilta.

  By Anonymous Salomea, at 11:00 PM  

Post a Comment

<< Home