Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, October 14, 2011

Opetellaan kaksinoloa....

Kuten jo aikaisemmin mainitsin on Blogipoika muuttanut kotoa. Ja nyt on Blogitytär kaksi viikkoa Englannissa opiskelun merkeissä - ensimmäinen viikko takanapäin. Kyllä tuntuu tyhjältä kotona!!!! Toisaalta myös kivaa olla Miehen kanssa kaksistaan pitkästä aikaa, mutta kovin on hajanaiset tunteet tulevaisuutta ajatellen. Ollaan uuden elämänvaiheen alussa.

Blogikoira on ollut mukana töissä kolme päivää (Tytär hoitaa yleensä päivälenkit), tosin autossa, koska konttoriin ei saa tuoda lemmikkejä, ja viihtyy erinomaisesti. Olen tehnyt kaksi puolen tunnin lenkkiä päivittäin ja tällaiselle lähiökoiralle on kaupunki ja asfaltti tassujen alla aivan erikoinen elämys. Pari kertaa on unohtunut jopa tarpeiden teko ja kaikki muut koirat kierretään kaukaa! Hauska seurata koiran käyttäytymistä.

Blogipojan kolmannet villasukat ovat valmiit. Sellaiset tavalliset, ei kuvaa. Olen myös saanut valmiiksi lämpimän kaulaliinan, joka pikkuhiljaa ajautuu lämmittämään jonkun kodittoman kaulaa. Olen nimittäin päättänyt neuloa sukkia, lapasia ja kaulaliinoja kestokeräykseen, joka saa puhtia joka syksy kylmien ilmojen myötä. Kiva projekti jämälangoille.

Huomenna on tarkoitus lähteä mökille, jos Mies saa korjattua auton, joka alkoi piiputtaa aamulla töihin mennessä. Onneksi on remonttimies omasta takaa eikä tarvi käyttää korjaamoa!

Ja tasan viikon päästä olen matkalla koti-kotiin Rovaniemelle!

1 Comments:

  • Meillä alkoi tämä elämänvaihe viime syksynä ja hyvin meni. Nyt on taas opettelemista, kun tytär on tämän vuoden kotona:)

    By Anonymous Marjut, at 12:32 AM  

Post a Comment

<< Home