Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, September 25, 2011

Päivitystä

Kaikenlaista on tapahtunut viimeisten kahden viikon aikana! Viime maanantaina tapasin blogiystävän, joka oli käymässä tyttärensä luona. Juttua riitti ja ilta loppui liian lyhyeen, olipa kiva tavata!
Kolme kolleegaa meidän osastolta lopettaa syyskuun aikana ja kaikille ajattelin antaa lämpimät sukat muistoksi. Yhdet joulunpunaiset olivat varastossa ja ovat jo saaneet uuden omistajan, toiset ovat puikoilla ja lahjoitan torstaina ja kolmannet ovat vasta idea... pitäisi luovuttaa perjantaina... hmm, taitaa tulla kiire.


Olimme mökillä tämän lämpimän viikonlopun. Uskomatonta, että mittari näyttää lähes kahtakymmentä astetta - ulkona!! Olin tietenkin sienimetsässä ja nyt alan ymmärtää ihmisiä, jotka kertovat hurahtaneensa sienestämiseen. Mutta tein minä muutakin: siirsin ruusuja, kaivoin ruukuissa kasvaneita perennoja maahan, heittelin tiikerinliljan siemeniä sinne tänne ja poimin omenat puusta. Viime vuonna sato oli 4 omenaa, nyt peräti 7!! Neljä pientä meni piirakkaan ja kolme syön itse.

Ja sitten se kaikkein suurin tapahtuma meidän perheessä: Blogipoika muutti kotoa! Pääsi kontaktien kautta vuokralaiseksi kaksioon tyttöystävänsa kanssa. Matkaa meiltä on vain n. 10 km, joka on todella lähellä Tukholman mittakaavan mukaan. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että minä en oikein ole pysynyt mukana. Poika on kyllä puhunut ja suunnitellut muuttavansa heti kun mahdollista, mutta ei sen ihan näin nopeasti pitänyt tapahtua. Kiva tietenkin, mutta kyllä tuntuu tyhjältä! En ole vielä ehtinyt katsomaan, miltä asunto näyttää, mutta ensi viikonloppuna on kuulema tupaantuliaiset.

Oikein hyvää ja aurinkoista viikkoa toivotellen!

1 Comments:

  • Kyllä aluksi tuntuu oudolta lasten muuttaessa. Meillä ainakin on aika hiljaista, mutta äkkiä siihen tottuu.

    By Anonymous Marjut, at 2:53 AM  

Post a Comment

<< Home