Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, November 30, 2011

Kotona jälleen!

Teide-tulivuori pilvien yläpuolella.

Tapas maistui!

Vuoristoretkellä otin tämän kuvan Miehelle malliksi, jos vaikka innostuisi rakentamaan. Mökillä on paljon kiviä.

Asuimme Hollywoodissa, Humpfrey Bogartin alueella.Minä kokeilin eka kertaa jalkahoitoa kalojen kanssa. Kutitti kovasti mutta kyllä oli ihanaa! Suosittelen kovanahkaisille.

Ja sitten vielä maailman vanhin puu.

Olimme Teneriffan eteläkärjessä, Los Cristianosissa, enkä löytänyt yhtään lankakauppaa. Bussin ikkunasta näin vilahduksen kangaskaupasta Los Gigantesissa, joka on lähin hieman suurempi kaupunki. Internetin mukaan yksi kauppa on saaren pohjoisosassa Santa Cruzissa.

Käsityöt edistyvät hitaasti, joululahjat ovat todella levällään. Onneksi en ole panostanut pelkästään neuleisiin ja vaihdamme lahjoja melko minimaalisesti. Yhdet sukat on "pakko" saada valmiiksi.

Joulu tuntuu muutenkin tulevan varkain tänä vuonna, johtuisiko matkasta? Eilen illalla sain sentään ripustettua kaksi adventtitähteä ikkunoihin. Ulkona on pilkkopimeää ja aivan liikaa plussa-asteita, lumesta ei tietoakaan.

4 Comments:

 • Minä olin viime viikon Gran Canarialla ja katselin just noita jalkahoitoja, mutten uskaltanut, kun olen niin kutiava!! :-)

  By Blogger Pami, at 9:54 AM  

 • Kalahoito olisi varmaan hyväksi minullekin:) Saman puun luona on tullut joskus käytyä.

  By Anonymous Marjut, at 1:46 AM  

 • Nyt tuli paineita miehelle kivistä. Joulupukille myös, sillä minä haluan koko akvaarion itselleni kotiini noita kaloja. Vaikka saattaisivat kuolla ähkyyn kantapäitäni mutustaessa. Lomasi näytti mukavalta kuvia katsoessa täällä kun valoa on päivässä vain muutama tunti.
  Huomenna haen kaupasta korvavalot kaamosta vastaan.

  By Anonymous Salomea, at 6:30 AM  

 • Puerto de la Cruzissa on myös lankakauppa, ihan vaan vastaisuuden varalle ;))

  By Anonymous Lellu, at 10:30 PM  

Post a Comment

<< Home