Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, December 01, 2012

Ensilumi!

35-40 cm uutta lunta torstain ja perjantain välillä. Mies lähti jo aamupäivällä lämmittämään mökkiä, hänellä matkaan meni tuplasti aikaa verrattuna tavalliseen viikonloppuun liukkauden takia. Minä lähdin Blogipojan kanssa vasta työpäivän jälkeen, meillä meni tunti tavallista kauemmin. Liikenne mateli ensimmäiset 40 km, sitten meni mukavammin, mutta loppuosa matkasta valtatieltä käännyttyämme kapeammalle tielle, alkoi pyryttää lunta. Oma tiemme oli auraamatta. Onneksi oli hyvät talvirenkaat ja hyvä kuski (= poika ajoi koko matkan). Oli kiva tulla lämpimään mökkiin ja (lähes) valmiiseen ruokapöytään.

Aamulla oli tämännäköistä.

 Arvatkaapa kuka nauttii eniten? "Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa".Huono kuva työpaikan joulumyyjäisistä, mutta tuon vihreän huivin myin jo ennen kuin ehdin ripustaa sen näkyville. Vasemman tilkkupeiton varasi toinen kolleega, pitäisi sopia vain hinta (onko ehdotuksia? virkattu peitto mohairsekoitelangasta, koko n 120x180) ja oikeanpuoleinen on Mummin joululahja. Lisäksi myin ranteenlämmittimiä, kuivattuja sieniä, etikkasieniä, raparperimarmelaadia ja omaa maustesekoitusta, josta juttua myöhemmin (Creole Seasoning).


OIKEIN HYVÄÄ 1 ADVENTTIA!

2 Comments:

  • Kauniita ja hurjan suuritöisiä käsitöitä! Lunta satanut eilen ja tänään myös täällä, tais tulla talvi jäädäkseen.

    By Blogger Helena, at 4:01 AM  

  • Ihanaa adventtia sinullekin.
    Meillä vietetään Vilman synttäreitä ja huomenna hoosiannaa lauletaan uuden kirkkoherran virkaan asettamismessussa, jossa olen diakonian tehtävissä.

    By Blogger seijap, at 4:13 AM  

Post a Comment

<< Home