Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, December 14, 2006

Kuinka tässä näin kävi??

Joulustressi pukkaa päälle! Minä kun luulin selviäväni ilman sitä tänä vuonna. Luulin että jo joulukuun alussa olisi laatikot ja leivonnaiset pakasteessa, piparkakkutalo (se Muumitalo!) valmiina kunniapaikallaan, itsetehdyt joulukortit valmiina lähtöön, talo siivottu ja joululahjat valmiina.
Ykskaks vain huomasin että Lucia on jo vietetty, yhtäkään lahjaa en ole saanut valmiiksi/hankittua, piparkakkutalo on leivottu muttei kasattu, muista levonnaisista ei ole tietoakaan, laatikot ovat vasta suunnitteluvaiheessa, valmiinaostettuja joulukortteja kirjoittelin eilen (ulkomaille lähtevät olisi pitänyt lähettää jo maanantaina!), enkä ole edes käynyt yksissäkään muissa joulumyyjäisissä kuin omissani, töissä! Joulusiivous jäi siihen, että siirtelin lankapussukoitani vain paikasta toiseen. Mitähän minä olen tehnyt kaksi viikkoa?
Johtuisikohan tämä siitä, että kun olen vapaalla niin ei-pakolliset työt on niin helppo siirtää seuraavaan päivään? Mañana? Ja sitten niitä seuraavia päiviä ei olekaan tarpeeksi montaa ehtiäkseen kaiken...
Huh-huh! Ehkä vielä saan homman hanskaan, jos otan itseäni niskasta kiinni heti tänään ja teen ainakin serkkutytön pääkallotumput valmiiksi pakettiin.... Oliskohan käsitöillä osuutta asiaan....? Tai bloggaamisella...?

3 Comments:

 • Täällä on kanssa ihan samanmoisia tuntemuksia. Piti olla kaiken AJOISSA valmista, mutta kuinkas kävikään? Eei ole..

  Samalla tulin ilmoittamaan, että nyt jalostetusta lankanöttösestä on otettu kuva (vihdoista viimein) ja huivin omistaja on ylpeä. Odottelee nyt siten niitä joulujuhlia, mihin kuulemma huivin kanssa on päästävä..

  By Anonymous Ira, at 1:52 AM  

 • Tutulta kuullostaa, paitsi etten ole saanut vielä kortteja aikaiseksi. Eniten hirvittää siivous, tänä jouluna ajattelin tehdä kunnon siivouksen... No tehdään se mikä ehditään, ei panikoida :)

  By Blogger Suolaaja, at 2:24 AM  

 • Samaa vikaa täällä. Olen asian niin ajatellut, että tämä pimeys ei auta asiaa ollenkaan. Sitä ei jotenkin voi käsittää, että joulu olisi niin lähellä.
  Mullakin jäi muuten ulkomaille menevät kortit ja paketit roikkumaan.. harmittaa tosi paljon.

  By Anonymous Naina, at 6:08 AM  

Post a Comment

<< Home