Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, December 12, 2006

Tällä kertaa käsitöitä...

Tämän loppuviikon aion omistautua pelkästään käsitöihin blogissani (vaikka vilustunut Mies on töistä kotona jo toista päivää, olo on kuulema huonompi).
Eilen aloitin Tyttären koulukaverin tilaamat pääkallovanttuut ja toinen valmistuikin jo illan aikana uskomattoman nopeasti, kun keskityin malliin kunnolla. En siis tehnyt mitään muuta kuin luin mallia ja neuloin. Toisestakin on varsi jo valmis. Tilauksessa on myös samanlainen pari lasten serkkutytölle joululahjaksi ja ehdin ilmeisesti tehdä senkin ilman pahempaa stressiä.
Tänään iltapäivällä suunnistan töihin joulumyyjäisiin. Tarkoitus on esitellä ja myydä Salomoninsolmu-kaulaliinoja ja -kolmiohuiveja, kaksivärisiä villaisia ranteenlämmittimiä ja luumutuotteita. Noita viimeksi mainittuja voisi sanoa myös luomutuotteiksi, kun ovat omasta puutarhasta ja takuulla lisäainettomia ja myrkyttömiä. Hinnoittelu oli taas kinkkinen juttu. En halua kiskoa korkeita hintoja, kun on työkavereista kyse, mutten halua polkuhintojakaan laittaa. Luulen päätyneeni kultaiseen keskitiehen... saa nähdä. Raportoin lisää huomenna ja toivottavasti saan myös kuvia mukaan.

1 Comments:

  • Haastoin sinut tarinoimaan. Poikkeahan kylässä. Toivottavasti myyjäiset meni hyvin.

    By Anonymous seijap, at 11:46 AM  

Post a Comment

<< Home