Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, February 04, 2007

Villatakin teko....

tyssähti edellisellä kerralla hihojen yläosaan. Ne kun piti säveltää itse ja into loppui. Teen hyvin mielelläni seuraamalla orjallisesti ohjetta, ettei tarvi itse ajatella. Niin paljon inhoan purkamista, etten halua ottaa epäonnistumisen riskiä. Mutta tässä ohjeessapa ei ollut hihoja ollenkaan, koska se on toppi! Siispä hihat on suunniteltava itse.
Ensimmäiset hihat tein jo - niistä tuli liian isot ja istuivat huonosti. Nyt on toisen yläosa purettu kainalon alle ja uusi tulossa. Toista pidän yhä mallina varmuuden vuoksi. Ei tämä niin hauskaa ole, mutta en anna periksi. Tavoitteena on UFOton koti kesään mennessä...

Pienen kokeilun tulos:Ajattelin huovuttaa palloja, mutta saippuahuovutus ei huvittanut. Siispä kokeilemaan toisenlaista, nopeampaa tekniikkaa, josta olen jostain lukenut - en vain muista mistä. Huovutusvillasta tehdään pallo, joka laitetaan polvisukan teräosaan. Sukkaan solmu ja seuraava pallo sukkaan, taas solmu ja uusi pallo. Jos haluaa useamman pallon kerrallaan, niin voi käyttää sukkahousuja. Kuvan polvisukassa oli vain kolme palloa ja niistä tuli aika pieniä. Lopputulos on kuitenkin kiinteä pallo, aivan samanlainen kuin saippuahuovutuksessa.

2 Comments:

  • Moi, olen juuri asentamassa sivulle kuvia.. odota tovi :)

    By Blogger muoriska, at 3:02 AM  

  • Siis sukkahousuista (tai polvisukista) on hyötyä myös huovutuksessa! :-)

    By Anonymous rebekka, at 5:54 AM  

Post a Comment

<< Home