Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, March 21, 2007

Aikainen herätys... - Tidigt uppvaknande....

Puoli kuudelta, kun oli vielä pimeää, heräsin siihen kun Poika nyki minua jaloista. Hän oli oksentanut huoneensa lattialle! Ei muuta kuin ylös ja tarkistamaan tilanne. Lattialta löytyi aikamoinen lätäkkö jotain epämääräistä, onneksi haju ei ollut niin kauhea kuin yleensä. Ja onneksi lattia oli tyhjä, yleensä Poika kasaa käyttämänsä vaatteet lattialle ja täyttää niillä pyykkikori kerran viikossa. Oli tehnyt sen eilisiltana. "Näyttää ihan koulussa syömältäni lihapadalta" oli Pojan surkea kommentti ja minua alkoi naurattaa koko juttu. Nyt siis pyörii lakanapyykki ja Poika on koulusta pois. Onneksi pystyy tekemään tehtäviään kotona ja voi yhdistää tietokoneensa koulun verkkoon. Katsotaan tämä päivä, kuinka tilanne kehittyy.

Imorse halv sex kom Sonen och väckte mig. Han hade spytt på golvet i sitt rum! Hittade en pöl av odefinierat innehåll bredvid hans säng. Som tur var hade han samlat ihop alla sina under veckan begagnade kläder och flyttat dem till tvättstugan i går kväll. "Det ser ut som skolans kebabgryta" var hans ynkliga kommentar och jag brast i skratt. Nu håller jag på och tvättar lakan, Sonen stannar hemma från skolan. Han kan jobba hemma en hel del genom att koppla upp sin dator till skolans nätverk. Vi avvaktar denna dag och ser hur sjukdomen artar sig.

6 Comments:

 • Ei välttämättä niitä mukavimpia aamuherätyksiä :-) Ensihoidon ammattilaisena teen ja kestän melkein mitä tahansa muuta, mutta oksennuksen haju saa minut voimaan pahoin... Koittakaahan selättää tauti nopsaan.

  By Anonymous Anonymous, at 2:02 AM  

 • Eipä niitä mukavimpia herätyksiä! Meidän kuopus "yllättää" yleensä noin tunnin kuluttua nukkumaanmenosta. Kerrankos on huone ollut kuin pmmin jäljiltä! Toipumisia!

  By Anonymous Anonymous, at 4:14 AM  

 • Inho tauti!! Täällä on sitä myös paljon liikenteessä, toivottavasti osaa mennä meidän talon ohi pysähtymättä...
  Minua alkoi eilen paleltamaan ja muistin, että olen saanut sinulta ihanat lämmittimet ranteisiin. Nyt olen kulkenut kaksi päivää ranteeet lämpiminä, muuten kyllä paleltaa vieläkin :-)

  By Anonymous Anonymous, at 6:13 AM  

 • Voi, Oksennustauti on kurjimpia tauteja. Toivottavasti helpottaa.
  Meillä Oskrilla on kamala nuha ja on jo nyt sitä mieltä että ei ole huomenna koulu kunnossa. Saa nähdä.
  Kävin varaamassa kirpparipöydän ensi viikosta alkaen.

  By Blogger seijap, at 6:31 AM  

 • Hei kokeilen kuitenkin vielä kerran!

  By Anonymous Anonymous, at 1:45 PM  

 • Höh, no nyt se sitten onnistui kuitenkin! Inhottavaa on tuo poikasi tauti, toivottavasti ei ole sitä Noro-virusta, se kun käy varmaankin koko perheen läpi, on niin kamalan tarttuvaa ja tartuttaa pitkään vaikka oireet olisivat jo itseltä häipyneet. Kirjoittelin jo omaanikin blogiini vastausta sinulle kun tämä kommentointi ei oikein onnistunut. Pikaista paranemista pojallesi.

  By Anonymous Anonymous, at 1:49 PM  

Post a Comment

<< Home