Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, March 14, 2007

Ei kuvan kuvaa... Inga bilder idag heller...

Tähän tekisi mieli kirjoittaa ruma sana... En saa ladattua kuvia ja UFO-jakkuni on valmis! Kaikkein vanhin ufoni on siis vihdoinkin valmis! Malli on Novitan lehdestä 06/2002, joten jo oli aikakin. Taka- ja toinen etukappaleista olivat valmiit nelisen vuotta ja jopa toinen etukappalekin kainaloon saakka. Sitten kyllästyin, en muista miksi. Tuli kai jotain kivempaa tekemistä.... Otin siis itseäni niskasta kiinni ja VIRKKASIN urakalla palat valmiiksi. Tuunailin jonkin verran hihojen kiinnitystä ja loppusilausta eli koristereunoja. Lankana on valkoinen akryyli, hopealankaa ja moniväristä hapsuhörhelöä. Kaikki 100% TEKOKUITUA, ei siis minun tyyliäni lainkaan. Kuinka moni haluaisi nähdä lopputuloksen? Olen nimittäin itse oikein tyytyväinen ja jakusta tuli kaunis ja tyylikäs.


Inte en enda bild och min allra äldsta UFO är färdig! Jag skulle vilja säga några fula ord.... Jackan är från Novitas tidning 06/2002 och varit halvfärdig i fyra år. Vet inte vad som stoppade arbetet, förmodligen något mera intressant. Nu bestämde jag mig att VIRKA alla delar färdiga, montera jackan och bli klar. Och så kan jag inte ladda bilderna! Attans!! Som garn använde jag acryl, silvertråd och flerfärgad pälsgarn, alla 100% konstfiber. Inte alls min stil, men jackan blev både stilig och vacker. Hur många blev nyfikna?

6 Comments:

 • Mä ainakin haluaisin nähdä (siis sen kuvan). Itse sain tammikuussa valmiiksi jakun, jonka aloitin vuonna -99. Se jäi aikanaan kesken, koska asuin vielä kotona ja isälläni oli aina siivouksen yhteydessä tapana siivota keskeneräinen työ ja ohje eri paikkaan. Tosin käsityöinnostuskaan ei silloin ollut vielä saavuttanut nykyistä mittakaavaa.

  By Anonymous aura, at 4:21 AM  

 • Haluun nähdä ilman muuta jakkusi!

  By Anonymous seijap, at 5:49 AM  

 • Toivottavasti saat kuvan näkyville. Kyllä joskus kannattaa ottaa itseään niskasta kunnon ote.:)

  By Anonymous villanne, at 8:39 AM  

 • Tottakai haluan nähdä :)

  By Anonymous Teija, at 8:40 AM  

 • Minäkin haluan nähdä! :)

  By Anonymous pohjis, at 9:30 AM  

 • Mun vanhin UFO (villatakki) on vuodelta 83. Olen neulonut sen osittain pariin kertaa ja viimeksi taisi lanka loppua kesken.
  Täytyisi varmaankin kaivaa esille ja viimeistellä vaikka jollain muulla langalla.

  By Anonymous Anonymous, at 5:24 AM  

Post a Comment

<< Home