Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, March 06, 2007

Välipäivä - Mellandag

Päätin tehdä vielä yhden rivin lisää päiväpeittooni, yhteensä 8 tilkkua. Kumma kyllä jouduin etsiskelemään lankoja, luulin että olisi valinnanvaraa... Tilkut ovat nyt valmiit ja edessä päättelyt ja yhteenompelu. Olen lujasti päättänyt tehdä sen valmiiksi ennenkuin aloitan jotain muuta. Tänä vuonna ei saa ilmestyä yhtään uutta UFOa!!

Tämä on sellainen välipäivä, jolloin ei ole mitään tähdellistä ohjelmaa. Huomenna sen sijaan olen menossa tänne! Pitää muistaa ottaa kamera mukaan!

Jag bestämde mig att lägga till en rad till till överkastet, alltså 8 lappar till. Konstigt nog hade jag litet problem att hitta lämpligt garn, trodde att jag hade allt.... Lapparna är nu färdigstickade, trådarna ska fästas och lapparna sys ihop. Har bestämt mig att inte börja med något annat innan detta är klart. I år vill jag inte ha nya UFOs!

Denna dag är en sorts mellandag, då jag inte har något speciellt på programmet. Imorgon däremot ska jag hit! Måste komma ihåg att ta kamera med mig!

4 Comments:

 • Voi kun pääsis mukaan, rakastan pelargonioita!
  Toivottavasti laitat kuvia myös blogiisi.

  By Anonymous Anonymous, at 10:16 AM  

 • Kirjoittelethan raporttia pelargoniaretkestäsi. Millainen tuo Bergianska trädgården muutoin on? Se on ollut parikin kertaa mielessä vierailukohteena, mutta aina on ollut liian kiire tai joku muu kohde on vienyt voiton.

  By Blogger Tanja, at 12:10 PM  

 • Juu yritän ottaa.. mutta lapset vie oman aikansa :)
  Mutta huhtikuussa ehdottomasti näemmä :)

  By Blogger muoriska, at 12:50 AM  

 • Iloitsen,kun "manlief"(näin kauniisti hollantilaiset miehestään sanovat)kovasti pitää sormikkaista.Tuskin sain langat pääteltyä,kun hän otti ne jo käyttöön.-Sinulla on yhtä vahva periaate kuin minulla:tänä vuonna ei UFOJA!

  By Anonymous Anonymous, at 1:34 AM  

Post a Comment

<< Home