Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, February 24, 2007

Lanka-alennusmyynnissä - På garnrea!

EI LANKAHAMSTEREILLE! EJ FÖR GARNHAMSTRAR!

Pari viikkoa sitten kehuskelin, kuinka onnistuin välttämään tietyn lankakaupan, joka mainosti villalankojen loppuunmyyntiä. Eilen sitten sorruin.... Oli nimittäin asiaa kaupungille (lähinnä keksittyä, olisin voinut jättää käymättä!) ja niin askeleet suuntasivat mainittuun osoitteeseen.

För ett par veckor sedan berättade jag hur duktig jag var, när jag lyckats undvika en viss garnaffär. Tills igår... Jag hittade på ett ärende till centrum (kunde faktiskt låtit bli!) och så styrdes stegen till denna bestämda adress.

Sieltä lähti mukaan tämä kassi: Denna kasse följde med mig hem:Näyte-erä: Smakprov:Mitä enemmän ostin, sen halvemmaksi tuli (se vanhanaikainen myyntikikka ja täydestä meni!!). Ostin siis kokonaisen kilon.

Ju mera jag köpte desto billigare blev det (traditionellt sätt att lura kunden, jag nappade!!). Jag köpte alltså ett helt kilo.Sinistä 500 gr, vihreää 400 gr ja vanhaaroosaa 100 gr. Lanka on villa-alpacka-acryyliä, josta viimemainittua on 15%, italialaista ja todella kaunista. Nuo pilkut on piristämässä muutenkin kaunista pohjaväriä.

Blått 500 gr, grönt 400 gr och gammelrosa 100 gr. Garnet är ull-alpacka-polyamid, det sistnämnda 15%, italienskt och verkligen snyggt. De små prickarna piffar upp den vackra bottenfärgen.

Oikeastaan lähdin ostamaan mustaa 2-säikeistä villaa, mutta koska sitä ei ollut niin tämä oli "lohdutusostos". Hah! Lankaan menin!

Egentligen var meningen att köpa 2-trådigt svart ull, men i och med att det inte fanns, så "tröstade" jag mig själv med detta. Så kan det gå!

Huomenna on tarkoitus kertoa mitä asiaa minulla alunperin kaupungille oli, en tullut kotiin pelkästään lankakassin kanssa.

Imorgon kommer jag att berätta vad mitt ärende till centrum egentligen var.

6 Comments:

 • Siis aivan ihanat langat!

  By Anonymous Anonymous, at 2:43 AM  

 • Kauniita lankoja ostit!

  By Anonymous Anonymous, at 5:34 AM  

 • Kauniin värisiä on, kelpaisi minullekin.

  By Blogger Päivi, Lankakomero, at 6:07 AM  

 • Moikka! kiva kun joku käy kommentoimassa mullakin..:) sen huivin laka on jo kerran purettu puseronlaku, johtuisko tästä seikasta että se ei vaan suostu purkautumaan ollenkaan..Yritetty kyllä on! ei pitää sit keksiä jotain muuta..:) Milla-bokseri sanoo hau ja kiitos kehuista!
  Hieno blogi sullakin muuten..!

  By Anonymous Anonymous, at 10:23 AM  

 • jep, kyllä siitä ihan suunnileen oikeen näköinen tuli, ja tekeminen oli kivaa..:) Nyt meneillä toppi kesäks, eka isompi projekti!

  By Anonymous Anonymous, at 3:28 PM  

 • Kiitos kommentistasi. Kirjoittelin ohjeen tapaisen blogiini. Toivottavasti siitä on apua sinulle. :)

  By Anonymous Anonymous, at 11:30 PM  

Post a Comment

<< Home