Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, February 17, 2007

Vihdoinkin - Äntligen!

alkaa olo parantua. Eilen oli ensimmäinen kuumeeton päivä ja yskäkin hellittää. Olisiko mehukeitolla osuutta asiaan? Tänään olen vyyhdinnyt lisää lankaa uusiin keitoksiin, punaiset värit ovat vielä pusseina ja ajattelin käyttää ne, kun kerran innostus on päällä. Itse keitos jää tosin maanantaihin, kun olen yksin kotona ja saan hääriä kaikessa rauhassa.

Viikkoon en ole tehnyt juuri mitään hyödyllistä ja sen näkee! Eilen oli ihan pakko alkaa purkaa pyykkikuormaa ja siivotakin pitäisi. Ei kyllä yhtään huvita. Mies kävi onneksi kaupassa ja on kiitettävästi osallistunut ruoanlaittoon sillä seuraamuksella, että on alkanut yskiä! Saa nähdä mitä siitä kehittyy - en kyllä halua sairasta Miestä ensi viikoksi kotiin potemaan.


Äntligen börjar jag må bättre efter förkylningen. Igår var första feberfria dagen och även hostan börjar ge sig. Undrar om saftsoppan gjorde sitt? Så idag har jag förberett nya garnhärvor för färgning, som kommer att ske under måndagen, hoppas jag. Då är jag ensam hemma och får härja fritt i köket. Har några påsar röd färg som jag är nyfiken att se resultatet av.

Under en vecka har jag inte gjort något nyttigt och det syns här hemma. Tvätten väntar likaså städningen. Mannen har varit duktig och lagat mat hela veckan och idag var han även iväg och storhandlade. Men även han har börjat hosta! Hoppas vekrligen att han inte blir sjuk!

Det blir inte mera denna gång, jag behöver sticka ett par varma sockor åt mig själv! Ni vet "skomakarn och hans barn..."

4 Comments:

 • Onpa kiva lukea ruotsinkielistäkin tekstiäsi, kun ensin luen suomeksi ja sitten ruotsiksi niin ymmärrän oikein hyvin :-)Ihan oikeasti yritän aina välillä palauttaa lapsuuden isänkieltäni, ja tästä ehkä opinkin neulesanostoa..kiitos

  By Anonymous Anonymous, at 8:04 AM  

 • Joo, kyllä minäkin jo laittaisin isännän töihin... Ei vainenkaan välillä tulee vaan sellainen olo, että mitä se tuossa häärää. Taisin selvitä säikähdyksellä. Ei ole tauti tullut päälle asti.

  By Anonymous Anonymous, at 9:43 AM  

 • Hyvä, että olo alkaa helpottua vähitellen.

  Hyvänväristä lankaa syntyi näemmä vähän aikaa sitten.

  Miekin tykkään siitä, että kirjoittelet myös ruotsiksi. Ei ole viime aikoina nimittäin tullut luettua yhtään mitään ruotsinkielistä. "En dos stryknin" (Agatha Christien opus) on viimeisin juttu, mitä olen ruotsiksi lukenut ja siitäkin on jo pari vuotta aikaa.

  By Blogger annekk, at 10:05 AM  

 • Kiva kun keität mehua sairaille langoille... Ihania nuo turkoosit, en minä vain saa niin syvää väriä aikaiseksi kahdesta pussista! Oliko lankaa 100g vai enemmän?
  Ja vilauttelepa niitä punaisia kunhan kerkeät!

  By Blogger juuli, at 10:21 PM  

Post a Comment

<< Home