Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, February 13, 2007

Itseäni piristääkseni...

aloitin uuden projektin. Lanka löytyi kaappien kätköistä ja on juuri sopivan kirkkaanvihreää tämän päivän harmauteen.Malli on "Hetalekirjasta" nr 20 Romanttinen röijy. Jouduin aloittamaan työn kolme kertaa, kun en osannut päättää, teenkö suuremman koon kuin mallissa. Sen verran on olo vielä epänormaali, että aloitin kerän ulkopuolelta, jota inhoan. Kerä pitää AINA aloittaa sisältä (tämän neulojan pakkoajatus nro 1).Lanka näyttää riittävän, näitä on yhteensä 8 (=400 gr) ja ensimmäinen kerä on jo käytetty.

Luulen, että tautini on lievää keuhkoputken tulehdusta. Nuhaa ei ole, mutta keuhkot tuntuvat lentävän ulos yskänpuuskan kanssa. Kuumetta en tänään ole mitannut, koska en usko sitä olevan. Vatsalihakset ovat hellänä yskimisen takia, saavatpahan nekin treenausta! Yön nukuin kuitenkin hyvin.

Bella-koira on ilmeisesti tajunnut pennunaivoillaan, että emäntä ei ole ihan voimissaan. Se antaa minun nukkua rauhassa aamulla ja on itsekin tavallista rauhallisempi. Käy välillä tökkäämässä kuonolla ja tarkistamassa, että asiat ovat kunnossa! Ja sitten kun pääsee ulos, leikkii lumikokkareilla ja puunoksilla aivan itsekseen ja juoksee kuin viimeistä päivää. Ilmeisesti varmuuden vuoksi, ei koskaan tiedä milloin pääsee ulos seuraavan kerran!

Poika on koulukunnossa huomenna. Hänellä oli kuumetta peräti 4 päivää, mutta yskiminen on vähäisempää kuin minulla. Ja Mies ja Tytär ovat onneksi vielä täysin terveitä.

4 Comments:

 • Hyvä väri. Olenkin unohtanut kertoa että ostin tuon Hetalekirjan alen alesta, joulukuulla.
  Toipumisia.

  By Anonymous seijap, at 9:28 AM  

 • Vihreä on lempivärejäni. Minulla oli muinoin samansävyisestä vihreästä ja tummanvihreästä kirjoneuletunika. Tuota hetaletta olen usein pidellyt kaupassa, muttei vielä ole tarttunut. Jos alekirjana löytäisin. Piristystä, hyvä:D

  By Anonymous Villanne, at 10:51 AM  

 • Piti oikein googlella hakea sanaa RÖIJY. En muista kuulleeni ko. sanaa. Hyvän värinen lanka. Toipumista itse kullekin! :-)

  By Blogger HippulatVippulat, at 10:32 PM  

 • Heh eipä kukaan varmaan röijyjä enää käytä, paitsi jotkut ihanat. Suomenkielen rikkaus on monipuolisuus. Nykyisin uudet sanat väännetään englannista.

  Yskimiseen auttaa suklaa. Ihan totta ovat tutkineet sen sisältävän yskänärsytystä hillitsevää ainetta. Ihan pieniä palasia eikä koko levyä kerralla ;)Salomea

  By Anonymous Anonymous, at 11:15 AM  

Post a Comment

<< Home