Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, February 08, 2007

Tropiikkitäkki

Ilmoittauduin tänne! Olen lukenut vapaavirkkauksesta, mutten oikein saanut tolkkua koko hommasta. Kokeilin kuitenkin eilisiltana ja sehän oli vaikka kuinka hauskaa! Langanpätkäjämiä saa kivaan uusiokäyttöön ja työ syntyy tehdessä - vain mielikuvitus asettaa rajat. Haasteen voi ottaa vastaan niillä voima- ja aikarajoilla, jotka kullakin on. Yksi tilkku tai koko täkin kokoaminen - siinä rajat.

Olen käynyt aikamoisen kamppailun itseni kanssa tämän viikon aikana. Täältä löytyi tarjous, joka ei usein tule vastaan! Yleensä nämä langat maksavat kolme kertaa enemmän yksivärisinä ja jopa neljä kertaa enemmän värillisinä! Nyt on siis torstai ja tarjouksen näin maanantaina. Olin jo heti seuraavana päivänä lähdössä ostoksille, mutta onneksi onnistuin ylipuhumaan itseni, etten tarvitse yhtään enempää lankaa, vaikka olisi kuinka hyvä tarjous. En varsinkaan villalankaa, jota löytyy kilokaupalla varastoistani kaikissa mahdollisissa värisävyissä. Olen myös epävirallinen lankahamsteri ja ollut hyvässä vauhdissa koko alkuvuoden, en halua tuhota tavoitteitani noin vain. Joten se siitä, onneksi kauppa ei ole aivan lähellä, joten sinne ei pääse tavallisella päiväkävelyllä. Nyt yritän vain unohtaa koko jutun....

3 Comments:

 • Oli kyllä taivaallisen ihania noi Yllen langat. Erityisesti pellavalangat houkuttelivat, tulisi ihan mahtava kesätoppi,-jakku setti. Mitkä olivat hinnat ja amiten pitkään tarjous on voimassa, vai onko vain liikkeestä ostettuna?

  By Anonymous Päivi, at 8:12 AM  

 • Tsemppiä myötätuntohamsterille!
  Mulla on kyllä muotoutumassa jonkinlainen lista, mitä lankoja saatan "tarvita" helmikuun jälkeen, mutta toisaalta osa niistä tarpeista voi mennä ohikin.
  Ja varastoissa kyllä löytyy yhtä sun toista kotitarpeiksi :).

  Täytyykin tutkailla sitä hetale-kirjaa sillä silmällä joskus, jos osuu kohdalle!

  By Anonymous Helmis, at 11:38 AM  

 • Kävinpä sivuilla minäkin, mutta ei mielestäni mitään ollut tarjouksessa. Enkä muutenkaan oikein hahmota kruunuhintoja, mitähän on 100 kr euroina?
  Onnea kuitenkin langanostostopillesi - tekisihän se hyvää itse kullekin...

  By Blogger juuli, at 12:53 AM  

Post a Comment

<< Home