Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, February 10, 2007

VapaavirkkaustaNyt olen sitten kokeillut uutta juttua: vapaavirkkausta. Tää oli kivaa, mielikuvitus lähti laukkaamaan ja jämälangat saivat kyytiä. Niinkin pieniä pätkiä kuin yksi metri voi hyödyntää, jos haluaa. Tätä tilkkua en kelpuuta Tropiikkitäkkiin, koska se on pari senttiä liian iso, mutta sain kuitenkin vihiä kuinka tilkku tehdään. Käykääpä katsomassa haastetta Aman virkkausnurkassa!

Lankainventaarioni löytyi viimeistä grammaa myöten koneen sisuksista ja on nyt tallennettu kannettavaan, jossa on suurempi kapasiteetti (750 megaa verrattuna minun surkean pieneen 5:een). Ei ihme että kone simahti.... Se on nyt herätetty henkiin, mutta toimii kuulema tekohengityksen avulla.

Kiitos kaikista positiivisista tossukommenteista! Palaute on aina kivaa ja kehut vielä kivempia! Hahtuvasta on vielä tulossa kaksi paria punaisia, näytän heti kun ovat valmiit.

7 Comments:

 • Sinä olet jo saanut ekan palan valmiiksi, minä vielä mietin... Tuo tossu-perhe on ihana!!

  By Anonymous Anonymous, at 8:36 AM  

 • Terveisiä Helsingistä. Olin isännän kanssa lähinnä kitaran rakennus tarvikkeiden ostoreissulla. Vähän ostin lankaa, ihan vaan 150g.

  By Anonymous Anonymous, at 9:53 AM  

 • Kyllä tämä kanssa täkkiin vaan!!! Olen jo huomannut, että EI kukaan saa siitä neliön muotoista, ja 10*10 cm, joten hyväksytään vaikka olis pyöreä. Täkin kokoajalla mahtaa olla hauskaa :) Ken ties jatkossa palat pitää lajitella jotenkin. On niitä, jotka täsmällisesti tekevät neliöitä ja niitä, jotka eivät tee, joten tulee varmaan sillä perusteella pari eri työtä, mitä sitten ovatkaan ;)

  By Anonymous Anonymous, at 11:04 AM  

 • Tuota vapaavirkkausta olis kiva kokeilla joskus, saisinpa jämälankoja käytettyä. Nyt saunaan ja nukkumaan että jaksan aamulla lähteä töihin. Hyvää yötä:)

  By Anonymous Anonymous, at 11:54 AM  

 • Kivan näkönen tuo eka tilkkusi. Minäkin ilmottauduin mukaan peiton tekoon! Eli kiitos vaan kommentistasi blogiini, jota kautta pääsin tänne ja löysin sinne. :)

  By Anonymous Anonymous, at 5:00 PM  

 • kiva tilkku! Minäkin ilmoittauduin, ja kiva lukea Aman kommenteista että tosiaan kaikki kelpaa.

  By Blogger juuli, at 12:55 AM  

 • Kivan näköinen tilkku. Jokohan tässä itsekin uskaltaisi kokeilla. Alkuun pääsy on vähän jännittänyt, mutta tilkkusi ja aman kommentti rohkaisee. =)

  By Anonymous Anonymous, at 12:13 AM  

Post a Comment

<< Home