Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, March 16, 2007

Hopeankimallusta - Silverglitter



Sain taas yhden kuvan ladattua, tästä näkyy hopearaita ja hapsureuna hieman paremmin. Hopea on kivasti piilossa ja pilkahtaa näkyviin sopivassa valaistuksessa.

Eilinen päivä menikin siivotessa ja kauppareissulla. Ja nauttiessa kevätauringosta! Viikonlopuksi on ennustettu sadetta ja huomattavasti kylmempää, joten pitää nauttia vielä tästäkin kevätpäivästä. Olen koiravahtina nyt aamusta iltapäivään, Bellan "paras" kaveri, Totte, on meillä käymässä. Koirat leikkivät kiltisti ulkona ja minäkin saan puuhastella kaikessa rauhassa.

Pitää vielä ylpeänä äitinä hehkuttaa: Tytär valittiin jalkapalloklubin naisten sarjan vuoden 2006 parhaaksi pelaajaksi vuosikokouksessa eilisiltana (nuorin pelaaja, 17-vuotias)!!

Lyckades ladda ner en bild till, här ser man silver- och pälskanten litet bättre. Silvret glittrar lagom snyggt i rätt belysning.

Gårdagen tillbringade jag med städning och i mataffären. Och njöt av vårsolen! Till helgen visar prognosen regn och betydligt kallare. Idag tar jag hand om Bellas "bästis", Totte. Hundarna leker jättefint ihop och då får jag också litet fritid.

Till slut måste jag bara berätta, som stolt förälder: i fotbollklubbens årsmöte valdes Dottern till bästa damspelare för förra året (yngsta spelaren i laget, 17 år)!!

4 Comments:

  • Wau. Onnea tyttärelle! Niin ja äidille kanssa.

    Hyvää viikonloppua

    By Anonymous Anonymous, at 5:03 AM  

  • Hienoa ja onnea tyttärelle! Minun pojantytär myös 17v pelasi innokkaasti jalkapalloa muutamia vuosia sitten, mutta kantapää tuli niin kipeäksi useasti, että lääkäri kehohti lopettamaan ja paikkakunnan muuttokin vaikutti lopettamiseen.

    By Anonymous Anonymous, at 7:14 AM  

  • Onnea tyttärelle ja syystäkin ylpeälle äidille!

    By Anonymous Anonymous, at 7:33 AM  

  • Ei tuosta isommasta kuvasta nähnytkään niin hyvin tuota kimaltelua.. ihana :)

    Aikamoinen saavutus tyttärelle! Onnea!

    :o) Maria
    http://nukketalo.vuodatus.net

    By Anonymous Anonymous, at 10:19 AM  

Post a Comment

<< Home