Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, March 16, 2007

Ja taas uusi "hetale"Malli: Hetaleita poropeukaloille oma tuunaus: 100 s 1o1n, alareunakoristukset ketjusilmukoita 4 krs
Lanka: 200 gr Novitan Aino
Puikot: #8
Koukku: #5
Koko: 40 (suorakulmio 57 cm x 50 cm)

Koska en keksinyt muuta käyttöä kahdelle Aino-kerälle niin tein tämän. Koko on hieman isompi kuin vastaava malli petroolinsinisenä, käytin 2 numeroa suurempia puikkoja. Reunakoristelujen jälkeen lankaa oli n 2 m jäljellä!

Yksi ja toinenkin bloggaaja kertoo kärsivänsä käsityöplääh-viruksesta. Minulla se ilmenee oireiluna yksi askel eteen - kaksi taakse. En tiedä kuinka monta työtä olen aloittanut viime viikkojen aikana ja taas purkanut, koska jostain syystä en ole tyytyväinen. Intoa on kyllä tehdä, mutta malleja aivan liikaa valita, samoin lankoja. Positiivisena kehityksenä huomaan, että olen sentään pysynyt järkevänä ja PURKANUT työt, en siis lisännyt ufoja. Ja onneksi tämän seurauksena sain ufo-jakkuni valmiiksi. Olihan siinä selvä ohje, langat ja minimaalinen epäonnistumisen mahdollisuus.

Seuraavana listalla on vain ja ainoastaan aivotonta terapianeuletta TV:n äärellä ja nettineuleena. Ehkä oireilut katoavat, kun saan jotain näkyvää aikaan.

4 Comments:

 • Vähän samaa täälläkin: aloitettu uutta ihan älyttömästi, intoa periaatteessa on, mutta mitään ei valmistu. Ja huomenna ei ole aikaakaan...

  By Anonymous villasukka, at 2:55 AM  

 • Niinhän se on...
  Olisiko tämä kevät, joka tekee.
  Mulla on päättämätön kausi, en osaa päättää mikä olisi kivaa.

  By Anonymous seijap, at 4:10 AM  

 • Ihanan lämpimän näköinen "hetale":)
  Täällä on kans pikkasen semmonen plääh-kausi meneillään.Työn alla on semmonen väkerrys,joka ei kauheesti motivoi.Mutta jotain on pakko kummiskin tehdä;)

  By Anonymous Marja, at 6:43 AM  

 • Onpas kiva!!! Ja Ainosta tehtynä kivan lämminki!!

  By Blogger rebekka42, at 2:12 AM  

Post a Comment

<< Home