Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, April 10, 2007

Matkaneule - Resestickning


Tämä möykky pääsi mukaan matkalle ja koneeseen. Harrastin julkista virkkausta bambukoukulla eikä kukaan edes katsonut pitkään. Työ on nyt valmis, mutten näytä tuon enempää vielä, sitten vasta kun se on luovutettu eteenpäin. Tarkkasilmäinen näkee salomoninsolmujen lenkit.

Seuraava matka on tilattu, lähden Rovaniemelle jo ensi viikon puolivälissä! Sain kuin sainkin matkani soviteltua ja lennot tilattua sopivasti käsityömessujen aikaan ja niin että poissaoloni ei häiritse eri aikatauluja täällä kotona. Me ollaankin rampattu lentokentän ja kodin väliä tosi ahkeraan viime aikoina: ensin Mies Kanadaan, sitten Tytär Italiaan, samaan aikaan me muut Islantiin ja minä pian Suomeen.

Eilisiltana tuli väsynyt, mutta onnellinen Tytär kotiin treenaus- ja cup-matkaltaan Pohjois-Italiasta. Joukkue oli voittanut koko turnauksen ylivoimaisesti! Vastapelaajat olivat Italiasta, USAsta, Sveitsistä ja Tanskasta. On siis kyse jalkapallosta. Hänellä on onneksi pääsiäisloma tällä viikolla ja saa levätä ja nukkua matkan jälkeen.

På svenska:
Bilden visar virkningen jag hade med mig till flyget. Det var inga problem alls att virka under resan, jag hade en virknål av bambu med mig för säkerhets skull. Arbetet är färdigt, men jag visar inte mera denna gång, den ska till sin nya ägare först....

Nästa resa är bokad, jag åker till Finland redan i mitten av nästa vecka. Lyckades hitta flyg som inte stör tidtabellen för andra aktiviteter och jag kan dessutom besöka handarbetsmässan i Rovaniemi.

Dottern kom hem igårkväll från Norra Italien , där hon varit en vecka på kombinerad träningsläger och fotbollscup. Hon var trött men lycklig, tjejerna hade vunnit överlägset hela cupen, där de mötte deltagare från Italien, USA, Sweitz och Danmark. Denna vecka har hon påsklov och får vila ut sig ordentligt.

3 Comments:

 • Ihanat värit Salomonin solmuissa!
  Sinä olet oikein reissutuulella. nyt se tietenkin kannattaa kun ei ole työesteitä ;)

  By Anonymous Anonymous, at 4:41 AM  

 • Hei, lähetin siulle sähköpostia niistä Kool Aideista - tulikohan se perille?
  Jos ei niin laita miulle postia, tässä osoite ja laitan uudestaan listan mitä värejä löytyy varastosta.

  marja ät nicefactor piste fi

  By Anonymous Anonymous, at 9:13 AM  

 • Uusi viesti laitettu, ilmoitan vaan tänne. Kokeilen sitten toisesta osoitteesta, jos se ei vieläkään tule perille niin tiedät laittaa miulle tietoa.

  By Anonymous Anonymous, at 10:36 AM  

Post a Comment

<< Home