Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, April 02, 2007

Revontulilangan muodonmuutos - Norrskensgarnets förvandling

Luulin, että sukista olisi tullut erikoisemmat. Nämä ovat ihan tavalliset pätkävärjätyt, kirjavat ja iloiset kylläkin. Ja kun katselen kerää nyt, niin eihän siitä tuon kummempaa jälkeä voi saada aikaan... Pehmeät ja mukavat jalassa ja vilkkuvat kivasti liikkuessa. Lankaa meni 48 gr eli sitä on vielä jäljellä 252 gr. Siitä saa monta sukkaparia! Vaikkapa Venäjälle.

En saanut Kool-Aidia, Mies ei löytänyt Kanadasta. Mutta sain lohdutukseksi pullon kaakaolikööriä, kun lupasin etten kokeile sitä langanvärjäykseen...

Jag trodde att sockorna skulle bli annorlunda, mera speciella. Dessa är ju helt vanliga multifärgade, men glada sockor. När jag tittar på nystanet nu så förstår jag att det inte kan bli något annat utseende... Sockorna är mjuka och sköna och piffar upp fötterna. Det gick åt 48 gram, har alltså 252 gr kvar till en massa nya par sockor! Kanske till Ryssland.

Jag fick inte Kool-Aid, Pappamannen hittade inte det i Kanada. Som tröst fick jag en flaska kakaolikör, när jag lovade att inte använda den i stället för att försöka färga garn...

1 Comments:

  • Sukista tuli kivat, mutta ei niin jännittävät kuin ajattelin.
    Itse ajattelin Venäjälle kutoa seiska veikoista ja Jusseista, kun ei meillä kotona niistä tehtyjä sukkia juurikaan käytetä.

    By Anonymous seijap, at 9:46 AM  

Post a Comment

<< Home