Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, March 29, 2007

Puutarhamessuilla - Trädgårdsmässan

Olin tänään kevään ensimmäisillä puutarhamessuilla ja tapasin Salomean (http://salomea.vuodatus.net), joka oli pikapikaa Tukholmassa käymässä! Emme puhuneet käsitöistä kuin vähän vain eikä ollut lankaa eikä puikkoja kummankaan laukussa. Sen sijaan kiersimme messukojuja ja katselimme kaikkea kivaa, mitä oli esillä. Meillä oli oikein antoisat sokkotreffit! On se ihme miten yhteiset harrastukset yhdistävät ja kuinka blogin kautta saa uusia ystäviä!

Kevät rynnii kovaa vauhtia, täällä on ollut +16 astetta jo kolmatta päivää peräkkäin. Pääsiäiseksi on luvassa kehnompaa ilmaa, mutta sillä ei väliä, koska lähdemme Islantiin. Olin suunnitellut tekeväni lankaostoksia siellä, mutta taitaa jäädä väliin, koska yksi retki on muutettu lauantaiaamuksi, joka on ainoa päivä jolloin kaupat ovat auki.

Mieheltä tuli viestiä, ettei ole löytänyt Kool-Aidia ainakaan vielä, ei kuulemma ole juuri aikaa shoppailuun. Pubiin oli kyllä ehtinyt kurssikavereidensa kanssa....

Jag var på vårens första trädgårdsmässa tillsammans med Salomea (http://salomea.vuodatus.net), som var på snabbvisit i Stockholm. Vi pratade knappt stickning och garn, utan strosade runt bland stånden och tittade på allt möjligt. Vi hade det riktigt trevligt på vår blindträff! Det är underbart hur samma intressen kan föra samman folk och hur man kan få nya vänner genom bloggen!

Våren kommer med stormsteg. Vi har haft +16 grader i tre dagar nu. Till påskhelgen visar prognosen kallare väder, men då åker vi till Island. JAg hade tänkt köpa litet garn där, men det visar sig att en utflykt har flyttats till lördagmorgon, då det ev. är öppet i butikerna.

Pappamannen skickade e-mail, han har inte hittat några Kool-Aid -påsar än. Han har inte haft så mycket tid för shopping. Däremot har han hunnit till puben med sina kurskamrater....

1 Comments:

  • Tännekin on luvattu ensi viikoksi viileämpää. Saa nähdä mitä se on.

    Olen kirjoittanut hakupaperit ja vien ne huomenna. Tästä lisää blogissa ensi viikolla jos tärppää haastatteluihin asti.

    Islanti, hmm kiehtova maa.

    By Anonymous seijap, at 1:07 PM  

Post a Comment

<< Home