Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, March 23, 2007

Laajakaista.... - Bredbandet....

tökkii todella pahasti, Mies on luvannut käydä koneen ja muun tekniikan läpi tänään töistä tultua. Rasittavaa, kun s-posti katoaa ja kuvat ei lataudu. Itse olen täysi tupelo näissä asioissa, tekniikka ei todellakaan ole minun lajini.

Ensi viikolla Mies on Kanadassa työmatkalla, lähtee maanantaiaamuna ja tulee vasta lauantai-iltana takaisin. Aikoo viedä läppärinsä mukanaan, siis sen koneen johon kuvat ladataan kamerasta. Minun oma koneeni ei sellaisia hienouksia kestä, en uskalla edes kokeilla ettei simahda kokonaan....

Huomiseksi on ennustettu +10 astetta ja auringonpaistetta!

är riktigt trögt. Pappamannen har lovat gå igenom PC:n och annan teknik ikväll. Riktigt jobbigt, när e-mail försvinner och det inte går att ladda några bilder. Själv har jag tummen mitt i handen när det gäller teknik.

Nästa vecka åker Pappamannen till Kanada i tjänsten och är borta från måndagmorgon till lördagkväll. Han tänker ta sin laptop med sig, alltså den maskinen där vi har alla digibilder. Min egen maskin klarar inte av såna finesser, jag vågar inte ens försöka för att undvika totalkollaps...

Till imorgon visar prognosen +10 grader varmt och solsken!

2 Comments:

  • Hei, käytä tilaisuus hyväksi ja käske ostaa kool aidia.. pitäisi olla myynnissä kanadassakin.. anna pussi mukaan malliksi ;)

    Mie pohdin sitä kirjaa pääsiäiseen saakka käykö.. ( lähinnä että näen mikä on tämä valuuttapolitiikan lopputulos :( )

    By Blogger muoriska, at 9:54 AM  

  • Minäkin koen olevani aika onneton tietotekniikka asioissa. Jos olisi useampi kone niin en varmaan osaisi käyttää ollenkaan. Onneksi on vaan tämä yksi joka on tuttu ja turvallinen.
    Hyvää viikonloppua!

    By Anonymous Anonymous, at 11:41 AM  

Post a Comment

<< Home