Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, March 22, 2007

Kärsivällisyyttä...

voisin ostaa, jos olisi myytävänä! Ei synkkaa bloggerin kuvien kanssa, ei myöskään sähköpostin. Salomealle kirjoitin pitkän s-postin, josta en tiedä katosiko se meren ylle vai tuliko perille?

Oksennustaudista onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Poika lähti tänään kouluun.

Olen saanut kokonaista kolme tilkkua tropiikkitäkkiin, mutta nekin kuvat jää ainakin tänään lataamatta.

On sentään jotain positiivistakin kerrottavaa: esimies soitti ja kertoi, että työhönpaluuni sopii suunnitelmien mukaan elokuun ensimmäiseksi päiväksi! Olen todella iloinen tästä uutisesta! Saan siis pitkän kesäloman virkavapaani päätteeksi, ihanaa!

3 Comments:

 • Kuullostaa hyvältä, siis työhön paluusi.
  Minullahan on viimeinen vuorotteluvapaa päivä 26.6.
  Kirjoitan jossain vaiheessa sinulle sähköpostia, en viitsi tähän laittaa...

  By Anonymous seijap, at 5:07 AM  

 • Hienoa, että saat olla kotona kesänkin! Minullakin on ensi kesänä ekaa kertaa 5 vuoteen kunnolla lomaa, heinäkuussa 2 vk ja elokuussa 2 vk. Yhteenpötköön en niitä koskaan voi pitää työni luonteen takia.

  By Anonymous rebekka, at 7:01 AM  

 • Inhottavaa,kun nuo kommentit niin usein vain "häviävät" jonnekin.Viime aikoina olen itsekin kokenut sen monta kertaa.-Tutun näköisiä vempaimia tuolla aikaisemmassa postauksessasi.Minullakin on 80-luvun alkupuolella ostetut vyyhdinpuut ja jo vähän aikaisemmalta koneneulonta-ajalta kahdetkin kerijät.Lastenlapsille nuo kerijät ovat niin mieluisat ,että tuppaa jo kerittävistä langoista olemaan puute.-Hyvää keväistä viikonloppua Sinulle.

  By Anonymous famu, at 10:00 PM  

Post a Comment

<< Home